Ssmartiss kérdése:
Mi a baj az approx tápokkal? Nekem már egy éve van és semmi baj nincs vele.
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 23:51
21/26 anonim válasza:
# 19
Teljesítményre. Az enyém pl. 370-380 wattot zabál hálózatról stabilan, Plusz bronz táppal. Ha előre nem bizonyítom, csak leírom mi van benne, tuti hogy 430-as XFX tápot fogja ajánlani 10-ből 8 ember itt.
22/26 anonim válasza:
Az jó, mert a veszteség előtt akkor stabilan 300W-t eszik a konfiguráció, így egy minőségi 400W tápegység elég.
23/26 anonim válasza:
Stabilan 370Wattot? nem függ, hogy mit csinálsz a géppel mennyire terheled le? Az azért elég gáz.
Egyébként az a 60W több mint elég ráhagyás
25/26 anonim válasza:
#1 vagyok, a villámos dologban tényleg nem vagyok biztos, de mintha láttam volna egy psu-t beépített surge protectorral ami elvileg védett a villám ellen is, hogy ez mennyire igaz, mennyire marketing azt nem tudom, de ettől függetlenül fontos a minőségi táp, inkább most fizess 10K-val többet mint egy év múlva 200K-t, mert megsült a géped.
26/26 anonim válasza:
én is e mondó vagyok hogy a tápon nem érdemes spórolni pedig rengetegen azon akarnak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!