Ssmartiss kérdése:
Mi a baj az approx tápokkal? Nekem már egy éve van és semmi baj nincs vele.
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 23:51
1/26 anonim válasza:
Kb 1-2 évig bírják, esetleg 3. A minőség li tápok 5-10 évig. Ha tönkremegy, kevésbé valószínű, hogy tönkreteszi a többi alkatrészt egy jobb táp. Természetesen jobb energia takarékossági szempontból is, pár ezret meg lehet takarítani egy 80+ gold táppal. Néhány jobb tápnak van villámcsapás elleni védelme is. Jobb tápok álltalában modulárisak. Kevésbé ingadozik az áramleadásuk, néhány nagyon rossz tápnál ha közel van a fogyasztás a maximumhoz, ott akár kékhalálokat és adatvesztéseket is okozhat ez.
2/26 anonim válasza:
attól hogy te nem látod a gépben még lehetnek hibák...amúgy nem ismerem a tápot de mivel az 500W-os is 5000Ft így azért ad némi információt arról milyen is lehet ez a táp
3/26 anonim válasza:
sok itt a tápb*zi, uh úgyse tudod őket meggyőzni. Egyébként annyi igaz, hogy egy megbízhatóbb táp tovább bírja, egyenletesebb a teljesítménye és kisebb az esélye, hogy meghibásodás esetén viszi magával a gépet, de semmi se garantált. A 20 ezres táp is feladhatja egy hónap mulva ill. az 5000 ft-os is bírhatja évekig, semmi gondot nem okozva. Általánosságban elmondható, hogy irodai használatra olyat veszel amilyet csak akarsz, de ha folyamatosan nagyobb teljesítményt kell leadnia, akkor érdemes beruházni egy minőségibbe, persze, mint említettem ezzel csak az esélyeket növeled.
4/26 anonim válasza:
"Néhány jobb tápnak van villámcsapás elleni védelme is."
Ez marhaság.
5/26 anonim válasza:
Menj ki a kocsihoz. Az 5db kerék odafogató csavarból vegyél ki 4db ot. Hát megy ez nem? Dehogynem, a kocsi ugyan úgy fog menni, csak aztán nehogy 140 nél szálljon el az a kerék. Na ez a baj az approx tápokkal. Olcsó szar. Ha megtörténik a baj könnyen kinyírhatja az egész géped. Nekem a múltkor romlott el egy minsőgéi tápom, se füst se semmi. Nem kacsolt be. Megvédte a gépem. A fos tápok elpukkannak szétfüstölik a lakást.
7/26 anonim válasza:
a villámos dolog nem marhaság ;)
8/26 anonim válasza:
#3 akkor mindenki rakjon a 300e FT-os gépbe egy 5000Ft-os chieftef tápot hisz azzal is megy lehet játék közben elpukkan de sebaj...OTP,OCP,SCP stb stb ilyenekről hallottál már?
9/26 anonim válasza:
Pedig amit a 3-as írt, az teljesen korrekt. Nem tudom, miért nulláztátok le. Hol írt hülyeséget?
10/26 anonim válasza:
egy gépbe sem veszünk pár ezer Ft-os tápot....ugyanúgy elrontja a legrosszabb gépet is ha ingadozik stb semmilyen árammal működő eszköznek nem tesz jót ha ingadozik*****
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!