Miért nem tudom megváltoztatni a videokártya órajelét?
Figyelt kérdés
Hiába változtatom meg az órajelet az OveDrive-ba nem változik semmi. A ventilátor teljesítményt viszont simán tudom itt változtatni.2016. aug. 26. 14:12
2/9 A kérdező kommentje:
MSI R9 280X
2016. aug. 26. 14:22
3/9 A kérdező kommentje:
1020mhz-ről akarom felrakni 1100-ra. Benchmark közben néztem és csak alap órajelig ment fel viszont a hűtő az általam beállított értéket tartotta. Természetesen a gépet újra indítottam a változtatások után.
2016. aug. 26. 14:25
4/9 A kérdező kommentje:
1010el is megpróbáltam de akkor sem volt semmi változás
2016. aug. 26. 14:28
5/9 A kérdező kommentje:
? Ja azt hittem segíteni akartál...
2016. aug. 26. 15:33
6/9 anonim válasza:
Bocsásd meg, hogy nem nézem 5 percenként az oldalt... nézz oda, még beszól.
Ha MSI, akkor miért nem Afterburner-el OC-zod? Szerintem célratörőbb, mint az AMD szoftverével próbálkozni.
7/9 A kérdező kommentje:
Már próbáltam...
2016. aug. 26. 15:47
8/9 anonim válasza:
A megváltozott órajel csak 3D üzemmódban érvényes, energiatakarékos módban nem. Értelemszerűen így az asztalon futó overdrive alatt nem fogod azonnal látni. Futtass valami 3D cuccot, játékot, és azonnal fel fog ugrani oda, amit beállítottál.
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt is megcsináltam már...
Aida64-et futtattam a háttérben játék alatt. Ha nincs terhelve a kártya akkor 300-500mhz között ugrál ha viszont elindítok egy játékot akkor ugye felugrik az max órajelére ami az 1020 és nem az amit beállítottam.
2016. aug. 26. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!