Ha 8x-os Agp a videókártya csatlakozója, de a gépbe csak 4x-es van akkor azt hogyan lehet megváltoztatni?
Aha értem, nekem am most már csak az a problémám, hogy nem tudom hozzátelepíteni a videókarit a géphez, mert nincs CD hozzá, mert használtan vettem... És amikor bekapcsolom a gépet mindíg úgy látszik, mintha pixelhibás lenne a monitor. Úgy néz ki mintha csíkok lennének, csak pontokra osztódik látszik a háttérben minden csak pontos a kép..
JA ÉS A LEGFONTOSABB AMIKOR BELÉPEK, TEHÁT KIÍRJA HOGY ÜDVÖZÖLJÜK UTÁNA MINDEN A LEGALACSONYABB ÉRTÉKRE ÁLLÍTÓDIK:Pl.: 4bites a színminőség és a 640x 600x-as a felbontás(vagy valami ilyesmi, de nagyon rossz). és nem tudok semmit sem állítani rajta, mert már letöltöttem hozzá egy csomó telepítőt, de mindíg hiba van a catalyst control centerrel amit már vagy 1000x letöltöttem, de egy se jó sose, ja és a videókari: Ati radeon sapphire AGP 256Mb x1650.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!