Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha 8x-os Agp a videókártya...

Ha 8x-os Agp a videókártya csatlakozója, de a gépbe csak 4x-es van akkor azt hogyan lehet megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Hogy pl.: az alplapot bis frisítetném akkor megváltozna a gyorsasága, vagy esetleg jumpereléssel, vagy a videókarival kezdeni valamit?
2010. jan. 23. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet megváltoztatni software-es úton. Ilyen az alaplap, nyugodj bele. Amúgy valószínű a kártya teljesítményéből szinte semmit se vesz vissza.
2010. jan. 23. 09:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de akk a biosban miért lehet beállítani, hogy 1x-2x-4x-es, mert ahogy az előbb írta a válaszoló, ilyen az alaplap, de akk ezek miért vannak akkor benne??
2010. jan. 23. 09:57
 3/4 Hintalow ***** válasza:
Agp-ből volt 1x,2x,4x,8x sebesség. Ez adott, fix dolog, nem változtatható, csak az adott eszköz cseréjével. Esetedben ez azt jelenti, hogy a videókártyád az alaplap agp csatlakozójának maximális sebességéhez fog igazodni (visszafelé kompatibilis a szabvány) tehát 4x sebességen fog működni.
2010. jan. 23. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Aha értem, nekem am most már csak az a problémám, hogy nem tudom hozzátelepíteni a videókarit a géphez, mert nincs CD hozzá, mert használtan vettem... És amikor bekapcsolom a gépet mindíg úgy látszik, mintha pixelhibás lenne a monitor. Úgy néz ki mintha csíkok lennének, csak pontokra osztódik látszik a háttérben minden csak pontos a kép..

JA ÉS A LEGFONTOSABB AMIKOR BELÉPEK, TEHÁT KIÍRJA HOGY ÜDVÖZÖLJÜK UTÁNA MINDEN A LEGALACSONYABB ÉRTÉKRE ÁLLÍTÓDIK:Pl.: 4bites a színminőség és a 640x 600x-as a felbontás(vagy valami ilyesmi, de nagyon rossz). és nem tudok semmit sem állítani rajta, mert már letöltöttem hozzá egy csomó telepítőt, de mindíg hiba van a catalyst control centerrel amit már vagy 1000x letöltöttem, de egy se jó sose, ja és a videókari: Ati radeon sapphire AGP 256Mb x1650.

2010. jan. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!