Videókártya hiba?
Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom a gépet akkor magátol kikapcsol, ezt eljátsza 2-3-szor és aztán az alaplap logojáig(ahol be lehet lépni a bios-ba, stb..) ott megáll a kép és nem tölt tovább, mármint lehet hogy továbbtölt csak nem lehet látni. abban az esetben viszont, mikor kiveszem a videókáryát a gépből, akkor normálisan beindul. a kártya egyébként egy asus strix gtx 750 ti, kb. 1 éves. szerintetek mi lehet a probléma? a videókártya halt meg vagy valami teljesen más a probléma? válaszokat előre is köszönöm!2016. aug. 26. 12:58
1/6 anonim válasza:
Ha az integrált videókártyáról megy a dedikáltról meg nem akkor valószínűleg annak van baja.
Persze néhány dolgot megpróbálhatsz hátha:
1, Bios CMOS reset
2, Átrakod a VGA-t egy másik foglalatba
3, felrakod a legfrisebb bios-t
4, megnézed egy másik gépben
2/6 A kérdező kommentje:
rendben köszi. a másik foglalatokat is már megpróbáltam, reseteltem a biost. de még a bios frissítést megpróbálom.
2016. aug. 26. 13:05
3/6 A kérdező kommentje:
megpróbáltam frissíteni de a win10 nem engedi
2016. aug. 26. 13:20
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg másik gépben a kártyát.
BIOS-t nem Windows alatt frissítünk hanem biosból.
Letöltöd pendrivera, a gyártó oldalán lépésről lépésre le van írva.
5/6 A kérdező kommentje:
rendben, először frissítek biost, mert eddig nem volt szükség rá.
2016. aug. 26. 13:44
6/6 anonim válasza:
# 4
Alaplapja válogatja hogy lehet-e frissíteni a BIOS-t Windows alól.
Ha eddig működött, egy Windows telepítés miatt nem fog a BIOS másképpen viselkedni.
Javíts ki ha tévedek.
Ettöl függetlenül, ha a Nvidia driver frissíti a BIOS-t (750-nél ebben nem vagyok biztos) akkor lehet BIOS probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!