GTX 960 4GB-os videókártyához milyen táp kell?
Vettem minap egy GTX 960 4Gb-os kártyát. Bele raktam a gépbe, minden passzolt, az alaplap is kompatibilis vele ( MSI h81m-p33 ). Egy PCI-e (6 pin) kábelt kaptam hozzá, amit összekötöttem a táppal. A mostani tápom 420W. Ennek ellenére mikor bekapcsoltam a gépet egy fekete kép fogadott ezzel a szöveggel: please power down and connect the pcie power cable for this graphics card
Ismerőseim szerint erősebb táp kell hozzá. Esetleg más lehet a probléma?
Igen, megértettem a szöveget, a tápból alapból nem jön ki pcie kábel. De kaptam a kártyához egyet, de akkor se jó.
Pontos típusa: power lc420h-8
Aztakva mennyire imádom amikor full laikusok nyulkálnak bele a gépbe és azt sem tudják mit hova dugjanak. xD
Hogy tudsz úgy videókártyát venni egyáltalán, hogy meg se nézed előtte, hogy passzolni fog-e mindennel a gépedben?
Alapból járt pci kábel a kártyához amit össze is dugtam a táppal, szóval így dugtam össze....
Utolsó kommentelő: Attól, hogy számomra újfajta problémába ütköztem miért lennék full laikus? Tudtam, hogy össze lehet kötni de csak azt nem számoltam bele, hogy kevés a kapacitása. Neked is tudnának olyat mondani amitől laikudnak éreznéd magad.
Köszönöm az értelmes és felesleges válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!