Thermaltake Versa N26 vs Segotep The Wind Black? T0bbi lent!
Figyelt kérdés
Most fogok vásárolni egy Gtx 1060-at és mellé egy i5 6500-at, de a webáruház hozzám vágná az egyik házat ingyen, csak azt nem tudom melyiket válasszam. :/#számítgépház
2016. aug. 22. 16:43
1/3 Lord Hidan válasza:
Amelyik jobban tetszik. Szerintem mindkettő ocsmány de ha választani kell akkor a thermaltake. Mégis csak nagyobb márka, valamivel jobban néz ki és nagyobb cpu hűtő fér bele. Képekről is az jön le hogy minőségibb
2/3 A kérdező kommentje:
Én is a Thermaltake felé kacsingattam, de amúgy engem különösebben a gépház kinézet nem izgat csak az, hogy ne gyilkolja meg a hardvereket amik épp benne vannak. :D Meg is néztem most hirtelen az árát és azon gondolkodm, h lehet megérné eladni ahogy házhozjön és venni helyette egy Zalman Z11 Plus vagy egy NZXT Source Series S340.
2016. aug. 22. 17:41
3/3 Lord Hidan válasza:
Eladni csak 15 alatt tudnád kb olyan 12-13ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!