Mi a véleményetek a Micro-házakról? Szerintetek mennyire melegednek benne a hardverek jobban mint egy simában?
2016. júl. 20. 22:26
1/3 BM-Striker válasza:
Ha nem direkt mindenképpen minigépet szeretnél maradj az ATX házaknál.
ITX formátumú gépet sokkal nagyobb körültekintéssel kell építeni, mint egy ATX formátumút.
2/3 A kérdező kommentje:
A lentebb leírt normál házam van, csak kíváncsiságból írtam, mivel egy kisebb házat könnyebb cipelni, vagy akár elhelyezni is, de gondoltam hogy vannak hátrányai is!
2016. júl. 20. 22:34
3/3 anonim válasza:
ez kocka ház
szerintem a legjobb m-itx ház a piacon az elrendezés és az ár/érték arány miatt
csak ne oldalt lenne az előlapi panel
mivel sok m-itx lapon csak 1 proci és házventi csati van, a szellőzést meg így kell megoldani:
2 8cm 4pin venti elosztőval rákötve a cha1 csatira
torony hűtés ami befér
molex 3pin átalakító és opcionálisan egy ventiszabályzó(zalman fan mate 2) mivel a 20centis alap venti max fordulaton hangos
ha a videókártya hűtése jó oldalról és előlről szívja majd be a hideg levegőt és a pci bracketnél fújja ki a meleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!