Tápegység hangot add ki terhelés alatt. Ez normális?
Figyelt kérdés
Thermaltake Hamburg 530w. ilyen zizegő hangot add ki.
i5 6500
gtx 1060
16gb ddr4 ram
2016. aug. 12. 21:53
3/11 A kérdező kommentje:
értem. és ez rossz? azon kívül h hangot add ki ?:)
https://www.youtube.com/watch?v=bbJdJUYTOcw
Ilyesmi kb.
2016. aug. 12. 21:59
4/11 anonim válasza:
a hang nem, de ha az új szériás 530 akkor veszélyes
az én msi 8600gt-m ad ki iyen hangot, de az meg van húzva elég rendesen(ha bekrepál nem nagy veszteség)
5/11 A kérdező kommentje:
Utána olvastam, állítólag ez az új széria csak magára veszélyes, a gépre nem. Én meg ezért már 15-16k-t fizettem, most nem tudok venni még egyet :/
2016. aug. 12. 22:08
6/11 anonim válasza:
neten vetted? 14 napon belül?
ha mind2 igaz akkor küld vissza
7/11 A kérdező kommentje:
Már többmint egy éve meg van :D
2016. aug. 12. 22:19
8/11 anonim válasza:
Nem tudom mi a baja a Tt hambival egyeseknek. Nekem tavaly ilyenkor azt ajánlotta szinte mindenki, amikor gépet fejlesztettem. Kérdező, ezt coil whine-nak hívják, nekem a compaq evo d5d-m tápja csinál ilyet. No para. Lehet, hogy csak a venti csapágya szar. Szerintem még mindig jobb a tápod, mint az öreg mercury psu-m, ami meg nem ad ki ilyen hangot... :)
9/11 anonim válasza:
Nem mi tehetünk róla hogy a Tt szar belsőt rak bele.
10/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Mivel kapcsoló üzemű tápegységről beszélünk, így egy "magas" frekvenciás hang jön ki a tápegységből. Terhelés nélkül nem hallani, de terhelés alatt bekapcsol még néhány "tekercset".
Sajnos ezt nem tudom másképpen elmagyarázni, ha nem értessz az elektronikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!