Amikor mozgatom az egeret vagy mikor nagyobb terhelés alatt van a gép a tápegység ilyen furcsa sercegő hangot ad, de csak addig amíg mozog az egér normális ez? (Thermaltake Toughpower 750W)
Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 17:40
1/4 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a táp. Én inkább a videokártyára, HDD-re vagy alaplapra tippelek.
2/4 anonim válasza:
Valószínű,hogy a videokártya tápellátó áramköre serceg.
Ilyet tapasztaltam már.
3/4 A kérdező kommentje:
SSD van a gépben. A videókártyát körülbelül 1 hete cseréltem ki egy másikra és ezelőtt is adta ezt a hangot. De működésben nem befolyásol semmit egyenlőre. Csak félek hogy baja lesz.
2015. nov. 17. 20:35
4/4 Közveszélyes Kontár válasza:
ha nagyon hangos megnezetheted szervizzel
de ha nem akkor is
sokszor "termeszetes jelenseg" mas kerdes ha megsem akkor menyi ideje van egy meghibasodashoz ami kitudja milyen is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!