Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
111/473 anonim válasza:
Sajnálom, ha magadra ismertél, nem neked szólt, de nyugodtan elgondolkozhatsz te is, ha ott vagy, ahol a kis gamer haverod.Vannak sokkal fontosabb dolgot is az életben, mint hogy ki, mennyire nagy gamer..viccesek vagytok.
112/473 anonim válasza:
El nem hiszem, hogy te dolgozol gamer gyerek..Ezt a mesét add be másnak.Anyád vette a gépet is... :D
113/473 anonim válasza:
Higgy amit szeretnél, a tényeken nem változtat :D
114/473 anonim válasza:
Ha a saját pénzedből vetted, akkor meg idióta is vagy, nem csak gyerek.
115/473 anonim válasza:
Idióta vagyok, hogy nem anyám pénzén vettem? xD
116/473 anonim válasza:
Nem, akkor egy elkényeztetett kis fasz] vagy, aki a saját annyán élősködik.Ha a sajátodból vetted, akkor meg hülye vagy.Nem érted meg, hogy 250ből össze lehet rakni egy pc-t, amin elfutnak a legújabb játékok?
117/473 anonim válasza:
Amúgy meg teljesen felesleges erre ennyi pénzt költeni, mert
éveken belül elévül a kétszáz ezres videokártyád.
118/473 anonim válasza:
200 ezer 3-4 évre nekem megfelel. :)
119/473 anonim válasza:
Ez milyen, ismered?Állítólag gyorsabb, mind a hagyományos SSD-k.Nem azt kérdezem, hogy megéri-e, hanem, hogy mennyivel lehet gyorsabb, mind a társai?
120/473 anonim válasza:
Én a videokártyád árát inkább SSD-re,Ram-ra meg processzorra költöm.Ezek nekem a legfontosabbak a v kártya nem számít, bőven elég nekem a 2Gbos nvidia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!