Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core i5 6500-as...

Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 11:11
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/473 anonim ***** válasza:
51%

Ráadásul játékra..Majd ha meguntad a játékokat, akkor rájössz, hogy húsz forintot nem ér meg az egész, nem félmilliót.sokkal hasznosabb dolgokra is el lehet költeni azt a pénzt, mind holmi játékgépre..

ez oszobaság, amit csinálsz, de engem nem érdekel, csak ha ennyi eszed van, akkor legalább maradjál csendben.

2016. aug. 27. 16:38
 102/473 anonim ***** válasza:
51%
Én egy szót nem szóltam volna, ha nem kezdesz el kötözködni, hogy én mikor, milyen ramot vegyek, meg hogy az kinek, mennyire éri meg.Miért az 500ezres gép játékra megérte?Na ne vicceljél már..
2016. aug. 27. 16:41
 103/473 anonim ***** válasza:

Igen, megérte, mert kihasználom a képességeit. TE hol fogod kihasználni a 30 ezres ramod képességeit? Azt sem tudod, miben nyilvánul meg az árkülönbözet. :D

A különbség az, hogy én a félmilliós gépemben tudom, hogy mire költöttem fél milliót. Te tudod mire költöd azt a plusz tizenakárhányezret?

Az meg, hogy kinek mennyit ér, személyes preferencia kérdése. Nagyon szeretnéd, ha én ráunok a játékokra, de nem fog egyhamar bekövetkezni :)

Egyébként ha téged nem érdekel, akkor miért irkálsz folyamatosan? Kipróbáltam, mi lesz, ha szimplán nem válaszolok tovább. 1 napig bírtad, és már fújtad tovább az áldásodat. Nem bírod ki, hogy ne kötekedj.

2016. aug. 27. 16:52
 104/473 anonim ***** válasza:

30K-ért RAM-ot venni hülyeség,40K-ért kapni már R9 280-t de gondolom újonnan a 750Ti-re gondolt ami inkább HD felbontásra való,FHD-re max Medium-LOW beállításokon,az felett már nincs meg a stabil 60 FPS szóval ez is hülyeség.

Aki GamerPC-t vesz az általában nem gyerek,ők nem értenek hozzá max megvetetnek a szüleikkel valamilyen színes szemetet,aki ért hozzá annak simán lehet és az 250K-ból simán kijön periféria nélkül(perifériával,asztallal együtt meglesz az 400K is).A RAM-ra visszatérve felesleges 128GB RAM mert elég hamar elavulhat(értsd úgy hogy lehet jövő héten kijön a DDR5-ös szabvány vagy valami új és dobhatod ki)illetve felesleges ha csak nem szervert építesz,a magas órajel csak IGP vagy APU esetén szükséges ha dedikált van nem szükséges,azok az aranyszínű meg mindenféle parasztvakítás megint rossz vétel.

Az 1080 max SLI-be nyújt megfelelő teljesítményt 4K-ba,ami jó jel hogy egyre közeledünk a VR felé.Nem is értem hogyan lehetne összehasonlítani egy 750Ti-vel.Azt meg hogy ki hogyan cseszi el a pénz az lényegtelen,nem mindenkinek kell a Gamer felírat illetve a 40K-s RAM,valaki megelégedik azzal is hogy normális teljesítményt nyújt,igaz nem tud vele villogni de ez is csak egy használati tárgy.

2016. aug. 27. 17:12
 105/473 anonim ***** válasza:

250K-ból már lehet egész jó Gamer PC-t összerakni, nem egy konfigot írtam már össze ilyen árkategóriában, de vannak dolgok, amik nem férnek bele. Az én elképzelésem pedig nem egy "egész jó" összeállítás volt, hanem egy "Pár évig minden kompromisszumot kizáró" gép. Én eleve GTX 1080-as gépet álmodtam meg, ami önmagában is azt jelenti, hogy 400 ezer alatt nem jön ki :D

Ehhez még jön az erősebb processzor, egy minőségibb lap, egy SSD a rendszernek, és egy időtállló HDD.

Egyébként meglepődnék, ha jövő héten kijönne a DDR5-ös memória, lévén a DDR4-es még nincs 2 éves, és az utolsó szabványváltás között 7 év telt el. És ha ki is jön, a DDR4 még jópár évig támogatva lesz. A mai napig lehet DDR3-as memóriára építkezni (nem éri meg, de lehet).

2016. aug. 27. 17:38
 106/473 anonim ***** válasza:
51%

Nem 30, csak 20a ram, az az egyik. Az árkülönbözet a minőségben nyilvánul meg, nem a teljesítményben.Nem mind ha a teljesítményével lenne valami probléma.

Az meg magánügy, hogy én mit mire használok és hogy kihasználom-e.

DDR5-ös ram meg nem jön ki egyhamar, még a DDR3 se évült el pedig már nem most dobták őket picra.

Igen,én is tudom, mire költöttél fél milliót, barmságra, amit nagyon hamar meg fogsz unni, amúgy meg reggeltől estig itt irogálsz, szerintem már most meguntad a játékot, szóval ennyit, erről, hogy mit használsz ki, meg mit nem.

Nyilván jobb a 200ezres videokártya, mind a nyolcvanezres, de nem ér annyival többet.

A kötegedést te kezdted, én nem kértem, hogy írjál nekem, főleg nem ilyen lekezelő hangnember.22éves vagy, akár hogy is fáj, gyerek vagy még.

Ha te megmondod másoknak, hogy mikor, mit vegyenek, meg mi, mennyire éri meg, akkor ne csodálkozzál, ha más is megmondja neked, hogy mit kellett vagy nem kellett volna venned.Te nem veszel huszért ramot (csak azt nem tudom, akkor mire költöttél ötszáz ezret, nem fért bele a 20ezres ram a költségvetésedbe?)

én meg nem veszek kétszázért videokártyát.Mindenki a saját igényeinek megfelelően állítja össze a saját konfigurációját és senki nem kíváncsi az okostájások véleményére, akik, bár észt osztani azt tudnak, de egymillióból raknak össze egy gamer pc-t..

Kicsitt vicces, hogy pont te mondod meg hogyan kell spórolni, meg mi a felesleges és mi nem..

2016. aug. 27. 19:08
 107/473 anonim ***** válasza:
51%
200ból bőven kijön egy jó gamer pc, amin pár évig akadásmentesen játszhatók a legújabb játékok, de ez mindenhogyan gyerekes, ne haragudj.22 évesen én is játszottam, igaz akkor még nem kellett 200ezres gép a játékok futtatásához, de annyi eszem már akkor is volt, hogy félmilliót nem költök játékra..
2016. aug. 27. 19:17
 108/473 anonim ***** válasza:
51%

Az értelmesebbje 22évesen már házra gyűjt, egyesek meg "gamer pc-re..Nyilván magán ügy, engem nem érdekel, de legalább ne okoskodjatok, amíg anyátok tart el titeket.

Majd, ha a saját lábatokra kell állni, akkor már nem a gamer-pc lesz a legfontosabb.Nyilván akinek már megvan mindene, az nyugodtan vehet félmillioért pc-t vagy harmincért ramot..

2016. aug. 27. 19:59
 109/473 anonim ***** válasza:

Amúgy 20-ért vettem RAM-ot, csak épp 16GB-ot. 22-ért, hogy pontos legyek.

"Ha te megmondod másoknak, hogy mikor, mit vegyenek, meg mi, mennyire éri meg, akkor ne csodálkozzál, ha más is megmondja neked, hogy mit kellett vagy nem kellett volna venned."

Az egész Hardver alkategória arról szól, hogy az emberek megmondják ki, mit vegyen, és ne vegyen. Tudod, mert a kérdezők pontosan azért kérdeznek, mert ők nem értenek hozzá, de annyi eszük van, hogy nem akarnak rosszul összerakni egy gépet. Te is itt kérdeztél, bár érthetetlen okokból képtelen voltál külön kérdést kiírni. A kezdeti vita óta meg már többszörösen bizonyítottad, hogy az értelmi szinted nem üti meg egy átlagemberét, ráadásul kényszert is érzel arra, hogy folytasd a kis vitádat, hiába zártad már te magad is le egy párszor. De hé, bizonyítsd be, hogy nem így van. Bírd ki, álld meg, hogy nem válaszolsz, sem most, sem később. Hajrá!

2016. aug. 27. 20:13
 110/473 anonim ***** válasza:

Hagyd rá, mondom, hogy nem bírja megállni :)

Egyébként mondtam már, hogy a saját fizetésemen vettem, tudod az én szakmámban nem szokatlan az sem, ha 1 hónap alatt tisztán megkeresi az ember egy ilyen gép árát. VAn aki a dupláját is. Ott még ugyan nem tartok, de így sem panaszkodom :)

2016. aug. 27. 20:49
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!