I5-6600K-hoz milyen processzor hűtőt ajánlotok? Max. ár 20. 000Ft
2016. aug. 21. 20:14
2/16 anonim válasza:
ne vedd meg az a procit...
de ha már akkor bármelyik noctua
3/16 anonim válasza:
Én egy dark rock pro alá nem adnám.
4/16 anonim válasza:
kb 1 hete van meg az a proci, pont azzal a hűtővel, amit te is kinéztél. Rainbow Six siege 4k-ultra alatt sem megy 70 fok fölé, ami szerintem bőven jó. (igazából a biosban úgy van belőve, hogy 75 foktól pörögjön 100%-on a venti, addig max 80-at megy)
5/16 Lord Hidan válasza:
#4 és mennyire tuningoltad?
6/16 anonim válasza:
A gyári boost megy csak, ami 4,1Ghz-t jelent.
7/16 anonim válasza:
Az bőven jó és az a lényeg. Nyilvánvalóan a zajszintet is figyelembe kell venni meg azt, hogy meddig akarjuk húzni.
8/16 anonim válasza:
Nálam a zajszint nem volt mérvadó dolog:).
Alapból van 4 venti a gépben, szóval nem mondanám, hogy halk. De nem zavar, mert ha füles van rajtam, akkor semmit nem hallok a zajból. Nyilván érdekesebb lenne a dolog, ha pl minden este hagynám bekapcsolva a gépet torrent/renderelés/egyéb miatt, akkor már lehet zavarna. De átlag felhasználásnál szerintem teljesen mind1, hogy milyen hangos a venti (persze azért ne legyen olyan hangja, mint egy felszálló 747-esnek:D ).
9/16 A kérdező kommentje:
Ár érték arányban melyik jobb?
I5-6600 vagy az I5-6600k?
2016. aug. 21. 21:27
10/16 anonim válasza:
Ha nem húzod, akkor nem sok értelme van a K processzornak. Ha a zajszint nem számít és szellőzős a ház, akkor külőn hűtőt sem kell rá venni. i5-6500 éri meg a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!