ATX Power Suply 400w-os táp elég-e az alábbiakhoz? Asus MSA78L-M Lx3 AMD FX-8300 Sapphire r7 250 2GB ddr5
Nem.
Egyébként elég egy minőségi 400W-os tápegység, de nem írtál pontos típust, így valószínűleg egy hulladékról van szó.
Egyébként meglévő konfig vagy tervezett? Csak mert ha tervezett, akkor lehetne ettől sokkal jobbat kihozni...
A procid csúcsfogyasztása nem éppen alacsony. Add hozzá a VGA 122 watt fogyasztását meg azt ami a gépedben van még és adjál hozzá 20%-ot. Na az lesz elég neki.
Akkor úgy rossz az egész ahogy van.
Nézd meg a tápon, hogy milyen típusú.
Az alaplap chipsete gyengus ahhoz a procihoz, hiába megy bele.
Ha elsősorban játékra szeretnéd használni a gépet, akkor:
Alaplap: MSI H110M PRO-D
Processzor: Intel Core i3-6100
Videokártya: RX 460 (A PCX-nél most akciós 39 000 a Gigabyte)
Ha a keretbe beledérne akkor akár RX 470
RAM:
Az RX 460 esetében +i3 6100+ alaplap esetében (memória nélkül) 88K-ra jössz ki, míg FX 8350 esetében 94 000, mivel nem elég hozzá az a gyenge lap, hanem minimum 970 csipkészletű kell neki ami 20 000-től indul.
Az FX 8350 már elavult és az ára miatt gyengébb VGA-ra is telik. i3-al sokkal jobban járnál.
Játékra kéne igen.
4GB ddr3-as ramom van most!
Jelenleg csak 100ezer van a gépre így nem tudom ki jönne-e az egész, mert ha a tép nem jó, azt is vennem kéne.
Intel Core i3-6100 3.7ghz
MSI H110M Pro-D
Sapphire Radeon Rx460 2GB ddr5 128 bit
Kingston 8GB ddr4 2133mhz
Ezekhez milyen táp kéne?
Valamint ez mennyivel teljesítene jobban mint amit le írtam legfelül?
Én úgy hallottam Intel processzor mellé a Radeon videó kártya nem túl jó választás. Elvileg AMD-vel jobban teljesít.
Intel mellé nekem Geforce-ot ajánlottak, de az meg drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!