Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nem kitben veszem a memórid...

Ha nem kitben veszem a memórida modult menni fog?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk 1x veszek 8gb ramot és később veszek még 8-at, akkor ugyanúgy dual channelben tud működni?

alkatrészek:

MOBO: [link]

RAM: 1X [link]

vagy is nem is képes a dual channelre? és ha nem képes attól még a ram működik 2x8-on? :D

egy kicsit összezavarodtam

2016. aug. 17. 02:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy érted hog két ugyan olyat? Akkor semmi gond.
2016. aug. 17. 02:19
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Menni fog.

De a KIT azt is jelenti hogy párba válogatják és tesztelik hogy teljesen egyformák legyenek. Nem csak két ugyan olyan RAM -ot csomagolnak össze. Így garantálják azt hogy hiba nélkül menjen a Dual.

A másik érv, hogy sokszor még olcsóbban is jön ki a KIT, mintha külön vennéd.

2016. aug. 17. 06:28
 3/7 anonim ***** válasza:
2es leírta a lényeget, de még annyit hozzátennék hogy nincs igazán jelentősége a dual channelnek, régen még érezhető volt a különbség a dög lassú ramok idejében, ma már csak megszokásból mondják a legtöbben. Mérhető különbség ilyen 0.5-1.5 százalék szokott lenni, teljesen elhanyagolható.
2016. aug. 17. 06:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Van valami link erről a 0.5-1-5%-ról? Mert van ahol kicsit más eredményekről írnak.

2016. aug. 17. 07:15
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

Hogy a prociba integrált GPU -t használod (APU), akkor óriási jelentősége van. Egyéb esetben valóban alig mérhető.

[link]

2016. aug. 17. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem.
2016. aug. 17. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem, és köszönöm a gyors válaszokat :)

azért nem vettem eddig kit-et mert nem fért bele a keretbe :) de akkor valószínűleg bővítés lesz :)

2016. aug. 18. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!