Van egy a6 6400k procim, és kaptam hozzá most egy asus 6850 videokártyát, de úgy veszem észre mintha nem hajtaná ki. Milyen proccit rakjak mellé?
Alaplapom f2+ gigabyte 8gb rammal ami 1866 mhz,a proc a6 6400k.Most kaptam hozzá egy asus 6850 1gb dd5 kártyát.
Én sajnos azt veszem észre, hogy semmivel nem lett jobb a játékok közbeni fps mint a prociban lévő gpu-val.A Wotanks játék közben megnéztem a processzort igaz feladatkezelőben és ott 60-80% felett van.Ahogy ezt olvastam a nagyoktól ez talán cpu limit lenne?
Az alaplapon kivan kapcsolva a procinak a videó része :)
Sőt a legújabb driver van fent a catalyst jóvoltából, de world of tanks 30-40 fps között van alcsony és a közepes felbontáson.Ja bármerre állítom szigorúan annyit megy nem viszi feljebb.Néztem valami progival ami egyszerre mutatja a proc ill videokártya teljesítményét és a processzor 80% addig a videokártya 40-50% ment
A monitorom egy aoc 22"
Előző vagyok.
Arról nem is beszélve, hogy a procid 2 magos... Nagyon kevés. Mindenesetre remélem majd sikerül gyűjtened annyit, hogy mihamarabb lecseréld, vagy platformot válts. Tudom, hogy pénz kérdése én is a mostanira pár hónapig tettem félre a fizumból.
Igen sajnos én is inteles voltam, de régi volt a gép és nem volt elegendő pénzforrás így ismerősöm mondta, hogy ez olcsóbb és van olyan jó.Sajnos ezt idáig nem tapasztaltam:)
NA már most egy athlon 4 mag 760 as gondolom kihajtaná.Vagy hogyan tudom, ezt megnézni hogy mi hajtaná ki ezt a kártyát amd f2+ ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!