Van egy a6 6400k procim, és kaptam hozzá most egy asus 6850 videokártyát, de úgy veszem észre mintha nem hajtaná ki. Milyen proccit rakjak mellé?
Figyelt kérdés
Alaplapom f2+ gigabyte 8gb rammal ami 1866 mhz,a proc a6 6400k.Most kaptam hozzá egy asus 6850 1gb dd5 kártyát.
Én sajnos azt veszem észre, hogy semmivel nem lett jobb a játékok közbeni fps mint a prociban lévő gpu-val.A Wotanks játék közben megnéztem a processzort igaz feladatkezelőben és ott 60-80% felett van.Ahogy ezt olvastam a nagyoktól ez talán cpu limit lenne?
2016. márc. 29. 14:15
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ erre lettem volna kíváncsi mert én is a 860 felé hajlok :)Most raktam a gépet azt már nem igen lenne kedvem ismét új lap új proci felé menni :)A 6850 kártyáról meg csak jót hallottam idáig bár már az sem a legújabb kártya de 15000 papír volt
2016. márc. 29. 17:33
12/12 A kérdező kommentje:
viszont az tény, hogy a 6400k egyedül kártya nélkül már semmire nem jó mert ami benne van az már sajnos a wot-hoz kevés
2016. márc. 29. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!