Játék inditása után rögtön kékhalál?
Gépem:
i5 4460
8gb ram
xfx r9 270x 2gb
Rendszer:
Windows 7 ultimate 64 bit most raktam újra mivel a windows 10 vhogy nem jött be nekem és bajaim voltak vele.
Amikor elinditom a NBA2K16-nevű játékot egyből kék halál és vmi 0x0000003x es hibát ir ki de le is fotóztam bluescreen view-el, hogy az mit ir.
Próbáltam újra rakni a videókártya driver-t
A rendszer 2 napja lett újra rakva.
Válaszokat előre is köszönöm ha valaki tud segiteni.
Kivettem a videó kártyát ilyenkor elindul a játék és aztán bezárja utána bejön 1 kép és ennyi.
Amúgy sztem a rendszerrel lehet vmi mert ugye nem eredeti lehet megkellene próbálnom 1 másikat esetleg vagy nemtudom.
Akkor csináld azt, hogy újra rakod a VGA drivert.
Letörlöd, majd teljesen tisztán mehet vissza.
Próbáld csak ki azt, hogy a RAM-ot variálod.
Ha több darab akkor értelem szerűen másik foglalatban, egyesével, össze vissza, minden féle kombinációban.
Esetleg próbáld ki ismerős gépében.
Nem nagyon tudom őket cserélni mivel 2 helyes az alaplapom és mindegyikbe 1-1db 4gb os van.
Amúgy máma vmiért nem kékhalálozik a játéknál hanem csak elindul 1 pillanatra és bezárja kb egyből.
Sztem megpróbálok majd vmi új rendszert szerezni valószinűleg az a baj mivel elvileg ez elég régi verzió.
Köszi azért a segitséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!