Üdv! Szeretnék érdeklődni, az alábbi konfigot vásároltam és valamilyen okból kifolyólag nem indul a PC. A kedves olvasós közönség szerint mi lehet a hiba?
Videókártya: AMD 100-505980 FirePro W2100 2GB DDR3 PCIE
Processor: AMD FX-6350 3.90Ghz AM3+ BOX
Alaplap: ASROCK 970M Pro3
Ram (2x): ADATA 16GB XPG V2 DDR3 2400MHz CL11 KIT AX3U2400W8G11-DGV
A VK és a Ram másik PC-ben ki lett próbálva tökéletesen működik. De így egybe építve a gép nem jut el odáig, hogy a monitornak jelet közvetítsen. Bekapcsol, a ventilátorok pörögnek, majd ez megy tovább... Semmi több.
Tápot is kettőt is néztem bele, és 4x 8GB van benne ramból, de akármennyivel néztem, nem indult.
Szerelőnél is volt és nem tudta mi a baja, ezért gondoltam, hátha van a neten valaki, aki jártasabb a dologban vagy esetleg volt hasonló jellegű problémája esetleg tapasztalata az adott alkatrészek esetében.
De melyik az a két táp? Mert ha
codegen
akyga
vargáné és tsa
lc power
vagy hasonló hulladék(akár neves gyártótól) akkor simán lehet, hogy mindkettő szar volt
Az lehet, hogy a videókártya jó, de az nem biztos, hogy az alaplapon a foglalat(vagy maga az alaplap) is jó, így nem ad jelet. Próbáld ki a másik foglalatban is.
Próbáld ki, hogy csak az egyik ramot teszed bele, azt is addig rakod odébb egy másik slotba még a végére nem érsz
Biost próbáltad resetleni? Szedd ki az elemet egy pár percre
A Ramos tanácsod az alaplapon már meg volt és a BIOS-reset is!
A tápok:Chieftec GPA-350S (350W)
és egy 500W-s akyga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!