20-25ezer körül videokártya?
2012-ben kaptam a gépemet, cpu, ram, stb. rendben van csak a videokártya szar:S
2010 utáni játékokkal nehezebben birkózik meg, van ps4em szal 2013tól felfelé nincs gond csak a 2010 és 2012 között kijött játékokhoz kellene egy kicsit jobb videokártya
na jó, kissé kuszán fogalmaztam
tehát van ps4em, tehát ami 2013 végén vagy az után jelent meg azt általában beszerzem arra
de a 2012 illetve előtti játékokat gépre veszem, szal itt most kicsit a bibi, hogy Mafia 2, Darksiders 2, Metro Last Light, meg hasonló játékokhoz gyenge a videokártya :/
Ram 4 GB
proci most fejből nem tom de asszem kétmagos 3.4 Ghz szal azokkal nincs gond
meg win7 64bit
persze megértem ezt
hát nincsenek nagy elvárásaim, csak azért az kellemetlen volt mikor dead space 2-nél mindent le kellett tekernem low-ra/kikapcsolnom mindenféle élsimítást, hogy menjen 26-30 fpssel ingadozva :/
oldalt tudtok linkelni mert én ezeket kártyákat mindenhol 30+ ért találom és 25ezernél nincs most több pénzem legalábbis ilyesmire jelenleg nincs
Ez pl pont ma került fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!