P.Gergely kérdése:
Egy AMD A8 X4 5600K 3.6 GHz-s proci elég a Radeon R7 370-es videokártyához?
Figyelt kérdés
Egy jobb videokártyát szeretnék a gépembe, de nem vagyok valami jó az ilyesmiben. Eddig a processzorom "beépített" videókortyáját használtam, de az elég gyenge. Maximum 60.000-et szánnék rá a tervre. Ha esetleg ebben az árkategóriában van jobb is, akkor az is érdekelne.
Ha valaki nagyon vágja a témát, az ne habozzon megosztani velem a véleményét. :D
2016. aug. 15. 21:07
1/5 Lord Hidan válasza:
Nem egy erőmű de jó lesz. De inkább RX 460 [link] van pár hely ahol elég olcsó. Gtx 950-el megegyező teljesítmény sokkal olcsóbban.
2/5 anonim válasza:
Azt még tán-tán kihajta. Nagyobbat nem érdemes mellé rakni, ha csak nem akarsz mostanság normális processzorra váltani (Intel).
3/5 anonim válasza:
Én is 460 at javasolnám helyette, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy dx12 es tesztek alatt a tomb raidert leszámítva mindenhol a 960 szintjét hozta.
4/5 anonim válasza:
460 a 950 felett van egy kicsivel. 960 legyőzi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :D Ez most sokat segített.
2016. aug. 15. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!