Valaki segítene egy új videokártyát választani?
Eddig egy geforce gtx 960 videokártyával játszottam, de rá kellett jönnöm ennyi pénzért nem nyújt annyit amennyit én szeretnék. A tomb raider új részét alig bírja(30fps legalacsonyabb grafikai beállításokon) míg ismerősömnek egy középkategóriás gtx viszi a 40fps-t.
Sok embertől hallottam, hogy nem ez volt a legjobb videokártya választás, tehát várom az ötleteket, hasonló árkategóriában melyikkel tudnék jobb teljesítményt elérni játékok terén.
A konfigom: CPU: core i5-4690k 3.50ghz
8gb ram
Szépen nyisd meg az nvidia control panelt, és az adaptive half-refresh vsync opciót kapcsold ki. Rögtön nem 30 fps lesz, illetve ugyanezekkel a beállításokkal GTX1080-on is 30 fps lenne.
Egyébként ennél számottevően jobb kártyát 100 körül meg afelett találsz. Alatta nem érdemes cserélni, csak hogy 5 fps-sel több legyen.
Melyik gtx 960-ról beszélünk? Mert 4gb-os jobban teljesít mint 30fps lowon.
Pontosan mennyire gondoltál? Mert van 50 meg 70 ezerért is gtx 960, ez pedig elég nagy árrés.
71e-ért már lehet kapni 4 gigás RX 470-et.Ez a GTX 970 teljesítményszintjét képviseli DX11-ben,DX12-ben vagy Vulkanban viszont jelentősen erősebb és a GTX1060-at is képes befogni.
2. válasz: gtx 960 4gb gddr 128 bit
1. válasz: esetleg egy screenshotot tudnál küldeni ezt hol tudom megtenni?
Nem tudok, mivel nekem nincs olyan, csak sok fórumon látom, hogy ebbe a problémába ütköznek az emberek.
Valahol a 3D beállításokban, ahol a játékra szabott profilokat lehet definiálni. Nézd meg a játék profilját is, meg a globális beállításokat. Mindkét esetben a vsync "application controlled" legyen!
Ha nvidia kártyád van akkor automatán felrakja az nvidia vezérlőpultot is, keresővel csak megtlaálod (tálca alapvetően a képernyő alsó felében, start gomb, stb)
Elvileg megtaláltam. 'függőleges szinkronizálás' és amit mondtál, olyan beállítási lehetőség nincs.
-3D alkalmazásbeállítás használata
-ki
-be
-adaptív
-adaptív(fél frissítési gyakoriság)
ezek vannak csak!
Hihetetlen, hogy a magyar nyelvűben magyarul van...
alkalmazásbeállítás használata = application contrtolled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!