Biztonságosan meddig lehet tuningolni az AMD Athlon 64 x2 5000+ 2.6Ghz-s processzort?
Gigabyte M61 pme s2 alaplapom van
1gb gt 440 asus
És akarok venni a 2x1gb ddr2 ram helyet 2x2 gb ot viszont csak egy 275 W os tápom van régi táp minőségi atx es Safepower .Elég lenne a + ramhoz meg az OC hoz ????????
( már 7 éve megy a gép és eddig nemvolt baj vele .viszont veszek uj procihűtőt is .( 250 gb vinyo ))
Ui.nem szetetném azt hogy lesűljőn vagy zárlatot kapjon vagy ne kapjon éleg áramot és feszűltséget csak kb a 2.6 ghz ről 3.0 ra akarom
Cs go ahol sokat számit az fps
És az én "elképzelésem szerint" a +2gb ram a + fel ghz és egy kis Vga OC.val és 64 bites rendszerrel szinte 2x jobb lenne a gép
Igen, oda egy magos teljesítmény kell. Ha húzod a procit akkor kisebb lesz a limit, de nagyon sokat nem fogsz vele nyerni, de kétszer jobb lesz az enyhe túlzás, olyan 10-20% nyereséged lesz talán. Tényleg és igazán: itt az alapok cseréjével jutnál a legtöbbre, mivel a CS:GO csak 1 magot használ. Csináltam már én is o.c-t és hidd el, nem olyan csodafegyver mint ahogy a felhasználók többsége várja, inkább arra jó, hogy gyilkolja a procit, persze ez csak a saját véleményem.
Egy athlon II/phenom II x2 sokkal jobb eredményt hozna, mivel egy magon bő 30-40%-al erősebbek, mint a mostani procid, esetleg ezek jöhetnek szóba.
Minimum gépigény = Jó ha elindul
Bővítsd a memóriát 4GB-ra. (8GB RAM támogatott elvileg)
OC-t viszont hanyagold szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!