GTX 950 Videókártyán van táp csatlakozó. Szükséges bedugni?
Figyelt kérdés
A tápegységem régebbi típus így ninhcs rajta olyan kábel amellyel videókártyához kell csatlakoztatni. A videókártya papírjaira az van írva hogy "ha szükséges csatlakoztassuk a kábelt". milyen esetben lehet szükséges? illetve muszály bedugni ahoz hogy jó legyen?2016. aug. 13. 19:06
11/20 anonim válasza:
nem
xfx ts 430, ts 450, fsp hexa+ 400, corsair vengeance 400/500
12/20 anonim válasza:
Approx egykutya, ugyanolyan hulladék az is. Már írtam, XFX TS 430 12k körül, aprón van csak olcsóban, pl ez: [link]
13/20 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat! Ezek alapján inkább beszerzek egy új tápot mielőtt betenném a videókártyát. Egyébként egy táp mitől lesz jobb a másiknál, illetve az approx miért nem jó?
2016. aug. 13. 19:25
14/20 anonim válasza:
több leadott áram, stabil feszültség, megfelelő védelem, jobb hatásfok és kb ennyi
rákeresel és meglátod
15/20 anonim válasza:
Attól lesz megbízható, hogy teljesíti a tápokra vonatkozó ATX szabványt, nem spórolják le a minimális védelmeket, a feszültségszintek teszteken határon belül maradnak, jó az anyaghasználat, minőségiek a kondenzátorok, sokáig bírja a ventilátor etc.
Vannak az abszolút feketelistás márkák, mint HKC, Approx, Akyga, M-Tech, Codegen stb, tőlük semmit nem veszünk.
16/20 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni, megfogadom a tanácsot.
2016. aug. 13. 19:35
17/20 anonim válasza:
18/20 Amarok Tonrar válasza:
"Jelenleg van nálam egy approx aps650ps tápegység amiről vegyes értékeléseket olvastam."
Mármint volt, aki szerint rossz, és volt, aki szerint szörnyű?
19/20 A kérdező kommentje:
Nem, volt aki azt írta róla hogy kifogástalan de ezek szerint inkább elégetem :).
2016. aug. 13. 20:14
20/20 Amarok Tonrar válasza:
Nem kell, ha áram alá helyezed, elég magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!