GTX 950 Videókártyán van táp csatlakozó. Szükséges bedugni?
Figyelt kérdés
A tápegységem régebbi típus így ninhcs rajta olyan kábel amellyel videókártyához kell csatlakoztatni. A videókártya papírjaira az van írva hogy "ha szükséges csatlakoztassuk a kábelt". milyen esetben lehet szükséges? illetve muszály bedugni ahoz hogy jó legyen?2016. aug. 13. 19:06
2/20 anonim válasza:
igen szükséges
vegyél másik tápot, van oka hogy nincs rajta
3/20 anonim válasza:
Igen, mindenképpen be kell. Van egy olyan lehetőséged, hogy veszel olyan átalakítót (pár száz forint), amivel molexből csinálsz PCI csatit, bár nem annyira ajánlott módszer. Milyen típusú táp?
4/20 A kérdező kommentje:
egy HKC 430w-os. a pontos modellt nem tudom.
2016. aug. 13. 19:11
5/20 anonim válasza:
elég lesz...
egy pár másodpercig átalkítóval 😛
6/20 anonim válasza:
Ez esetben feltétlenül új tápot kell venned. Nem csak a VGA miatt, a HKC anélkül is komoly veszélyt jelent a konfigra! Minimum egy XFX TS 430 kellene, ilyen 12k körüli áron találhatsz.
8/20 anonim válasza:
Ha olyan típusú a GTX 950 (pl:ASUS GTX950-2G) aminek a fogyasztása nem lépi át a 75 wattot, akkor nem szükséges a tápkábel csatlakoztatás.
9/20 anonim válasza:
#8: De mivel van rajta csatlakozó, ezért szükséges.
10/20 A kérdező kommentje:
Igen sajnos tudom hogy elég rossz ez a táp Jelenleg van nálam egy approx aps650ps tápegység amiről vegyes értékeléseket olvastam. Azonban sajnos csak jövőhónapban tudok beszerezni egy újat. Egy hónapig jó lenne az a táp? Illetve ha új tápot veszek milyet ajánlotok?
2016. aug. 13. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!