Mit gondoltok az i5 2500-ról? Mennyire korszerű proci?
Nem mai gyerek....
Mit gondoljunk róla?
Tökéletesen elég a mai napig, és ezzel mindent el is mondtam, ennél jobb vélemény kifejetés csak ugyan ezt magyarázná atomokra lebontva....
Hát most mit vártál, ha kicsit pontosítasz azon, hogy mit is akarsz vele kezdeni akkor talán olyan választ is kapsz...
Nem fogok csak úgy litániát írni akármennyire is szeretek mesélni.....
Oké, hogy jóval olcsóbb, de más lap kell hozzá, szóval 2. és 3. generációt csak akkor ha van hozzá lapod régebbről, egyéb iránt pedig 4. vagy 6. generáció.
Magában a számítási teljesítményben pedig nem sokat fejlődnek, talán 5%-ot, sokkal inkább az IGP-t erősítik.
Szóval az említett példányoknál maradva:
i5 2500 vagy i7 2600 akkor ha 1155-ös lapod van régebbről.
i5 4460 pedig akkor ha olcsón tudsz hozzá 1150-es lapot szeretni vagy pedig elve ilyened van.
a Probléma az az hogy honnan lehetne olcsón hozzájutni.
a boltban láttam egy komplett gépet 4 gigarammal i5 2500-as proci 75.000 forintért.Mondjuk ez azért borsos ár érte szerintem alaplappal érhet olyan 40.000 - 43.000 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!