Mit gondoltok az rx460-ról?
@1
Erősen kétlem mikor a 1060 majd kétszer annyiba kerül mint a 960.
Szerintem annyira nem lett jó kártya. Az a 120$ nálunk min 40e forint lesz, amiért már majdnem kapni egy erősebb 950-et
#5-ös jól mondja.
Az árakkal meg várni kell (mint mindig), majd lesz ez még olcsóbb, csak ugye az "újdonságoknak" mindig magas áruk van...
Engem egyébként az nem hagy nyugodni a kártyával kapcsolatban, hogy a sok model közül összesen 2 az, ami 6pin tápcsatival jön. Asus strix meg Sapphire 4gb model.
De a teszten láthatjátok, hogy 90W megeszi.
Az alaplap úgy hiszem kb 60W stabil, max 66W.
Szóval a többi 2 gb model megint 75W körül fogyaszt az alaplapból gondolom. Ami mégkevesebb fps tejelnt, mint a tesztekben felmutatott 90W modellek amúgy is.
Szóval nem tudom mennyire biztonságosak azok ezen okok miatt. És a másik mennyi fps vesztenek a kisebb fogyasztás miatt a 6pinesekkel szemben.
Szabvány szerint 75W-ot vehet fel az alaplapból. Az, h most 90W-ot vesz fel, a lapok többségének ez nem okoz gondot.
A 6 pines csati által +75W-tal gazdálkodhat a kártya.
A 2gb-os kártyák azért produkálnak kevesebb fps-t mint a 4gb-os társaik, mert vmi még nem okés velük, valószinűleg egy új driver kiadása fog segíteni.
A 90W fogyasztás a 6 pines kártyával volt.
A toms hardware egyébként a 80W fogyasztást nevezte rx 480 esetében veszélyesnek.
Szóval nagyon a maximum a 75W alaplap esetén. Kérdés betartják e. A másik kérdés jó dolog e a maximumon terhelni az alaplapot (75W).
Nem érdemes mindent zokszó nélkül elhinni. A szabvány szerint 75W a pci-e slotból felvehető maximális teljesítmény(de még csak ez sem teljesen igaz), ez viszont távolról sem azt jelenti, hogy bármiféle gondot okozna ha akár huzamosabb ideig többet venne fel belőle. A veszélyestől nagyon-nagyon messze volt a 480, nem véletlen, hogy egyetlen olyan esettől sem volt hangosan az internet ami leégett alaplapról szólt.
Azt meg nem tudom, hogy mit találsz röhejesnek rajta, ez egy belépőszintű kártya, ehhez képest a tesztek alapján 1080p re teljesen vállalható bármelyik játékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!