Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a PC...

Mit gondoltok erről a PC konfigról? Több alant

Figyelt kérdés

Tehát ez a mostani Pc konfigom:

Gépház: Zalman Z9 Neo black

Processzor: Intel i5 6600K

GPU: Evga Geforce GTX 980 SC

Táp: Evga Supernova G2 750W

Procihűtő: Noctua NH-U9S

SSD: Samsung 850 EVO 120 GB

HDD: Western-Digital Black 2 TB

Alaplap: Asus Z170-K

Monitor: Asus VP247H Gaming

Billentyűzet: C-tech Scorpia

Egér: Asus GX860 ROG

Füles: Genius Cavimanus HS-G700V

Tehát mit gondoltok a konfigról? Sokáig tudom vele nyomatni a játékokat? Én eddig meg vagyok vele elégedve...

2016. aug. 10. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Jó lesz, bár én GTX 1060-at vennék, 980 nem éri meg.
2016. aug. 10. 17:16
 2/13 A kérdező kommentje:
ez már meg van véve, tehát azért irtam hogy mostani konfigom...
2016. aug. 10. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha arányos konfigurációhoz hasonlítjuk a setupot, akkor azt kell hogy mondjam, hogy a gépház, billentyűzet és a fejhallgató cserére szorul, ugyanis ezeknek a minősége elmarad a többi komponensétől.

Tekintettel, hogy pont ezek azok az alkatrészek, amik akár évtizedekig is jók, nem feltétlenül túl jó a konfiguráció hosszútávra.

2016. aug. 10. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
most csak menőzni jött ide a kérdező, ne köss bele #1-es.
2016. aug. 10. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
a #3-as meg nettó baromságot ír.
2016. aug. 10. 17:46
 6/13 anonim ***** válasza:

ha húzod is a procit akkor mondhatni,hogy ok

de azt a 980at biztos nem vettem volna meg, ha már egy ilyen gépet megvettél, akkor egy 980ti-t hozzácsaphattál volna....

2016. aug. 10. 18:13
 7/13 A kérdező kommentje:
3-as: ebben nincs igazad, a gépház kifejezetten tetszik, dizájnos, jól néz ki, jó a kábelelosztása, van benne porfilter, ventik, jó légáramlatú, tehát egyik legjobb ház. A billentyűzetben már vmennyire igazad lehet, ezt csak azért vettem, mert jól néz ki, de egyelőre ez is bírja a strapát... A fejhallgatónak amugy mi baja minőség szempontjábol? A geniusok egyik legjobbak ahogy utánaolvastam, meg amugy sem volt egy olcsó darab...
2016. aug. 10. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért a Geniusok messze vannak a legjobbaktól. Mondjuk inkább úgy hogy az árkategóriájukban a jobbak között van.
2016. aug. 10. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Írd már meg kedves kérdező, mennyire ítéled csendesnek a géped? (gépházra lennék kíváncsi) Zavarnak a molex-es ventik? Hangosak?
2016. aug. 10. 19:38
 10/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem hangosak a ventik. A gépház eleje kinyitható, tehát ha jobb hűtést akarsz akk kinyitod, de igy picit hangosabb a gép, de ha visszacsukod, akk ismét csendes lesz... Sztem abszolut megéri az árát...
2016. aug. 10. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!