Mit gondoltok az alábbi konfigról? (Részletek lent)
Sziasztok!
Gép építés előtt állok, szerintetek elég lenne?
proci: I5-4690k 3.5 ghz 4 mag
videokartya: Asus strix gtx970 4GB 256 bit
ram: Kingston 8GB DDR3 1600 mhz HyperX
Alaplap:Asus Z97-P
Táp (Az már megvan, rám maradt): FSP Raider 550W
Köszi előre is :)
Valóban a proci meg érné, de én statisztikákból úgy tudom hogy a 4690k erősebb, a 6600k inkabb a grafikara van ra gyurva..
A gtx 1060 20.000ft-al dragabb, nem nagyon fér bele.
Valóban jobban teljesít ezek szerint a 6600k de nem tudom meg eri -e azt a kis felárat annyival mem tud többet szerintem
Azert a Gtx 970 Asus , a Gtx 1060 meg palit .. Ebből az Asus 120 ezer :D van különbség
Igen én is olvastam hogy egy-egy oldalon mást írnak de szerintem lényegtelen a különbség.
A cél az lenne olyan gépet építsek ilyen áron ami azert egy pár évig gép marad :)
Ami le maradt : SSD-t gondoltam ezek mellé !
Ilyen cpu benchark scoreos hülyeségekből azért ne vonjatok már le konklúziót. Vagy valós teszt, vagy semmit sem ér.
Amúgy gtx 970 98k, amit írtál.
A pallitos gtx1060 meg 102k. A gyártó mindegy. Alapból 1060 72 fokos gyári hűtővel. A linkelt costumos, szóval valószínűleg csak erősebbet raktak rá.
Innentől kezdve meg egyértelmű a döntés, ha van eszed. :D
Azon kivul hogy a Gtx 1060 6GB az Asus meg csak 4 GB mibe jobb ?
Eleve a Gtx 1060 csak 192 bittel rendelkezik míg az Asus Gtx 970 256 bittel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!