Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a PC...

Mit gondoltok erről a PC konfigról? Több alant

Figyelt kérdés

Tehát ez a mostani Pc konfigom:

Gépház: Zalman Z9 Neo black

Processzor: Intel i5 6600K

GPU: Evga Geforce GTX 980 SC

Táp: Evga Supernova G2 750W

Procihűtő: Noctua NH-U9S

SSD: Samsung 850 EVO 120 GB

HDD: Western-Digital Black 2 TB

Alaplap: Asus Z170-K

Monitor: Asus VP247H Gaming

Billentyűzet: C-tech Scorpia

Egér: Asus GX860 ROG

Füles: Genius Cavimanus HS-G700V

Tehát mit gondoltok a konfigról? Sokáig tudom vele nyomatni a játékokat? Én eddig meg vagyok vele elégedve...

2016. aug. 10. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk este, ha kikapcsoltad a tv-t és csak a gép megy, nem zavaró? Jó a füled?
2016. aug. 11. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:

A zalman házak az ársávban a leghangosabbak, előfordulhat, hogy azért ítéled halknak, mert nincs összehasonlítási alapod a többivel szemben. Esetleg ha főút mellett laksz, akkor természetesen senki nem veszi észre, mert a nagy zaj úgyis elnyomja az egészet. A molex ventilátorok pedig elsősorban hosszútávon okoznak fejfájást, de majd megérted. 1-2 év múlva.

A professzionális fejhallgatóktól messze van a genius fejhallgató, kifejezetten gyenge minőséget képvisel. De szintén nincs összehasonlítási alapod. Van, akinek a 100 forintos füldugó is kielégítő audioélményt nyújt.

2016. aug. 11. 01:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Jo konfig !

Viszont a videó kártyaban igaza van a többieknek is , speciel én gép építés elott állok , en is egy i5-6600k-t néztem ki de én egy Gtx 1070-es kártyát néztem ki mellé :)

2016. aug. 18. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!