Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Ez a gép [link] Vagy : [link] az első konfigot én raktam össze de ez a kérés csak ismeret szerzés nem akarok 600+ ezerért gépet venni csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére. De szerintem az általam össze írt konfig jobban megéri.2016. aug. 7. 01:41
1/8 A kérdező kommentje:
Jah és amit én raktam össze gépet annak az ára ""csak"" 547,965 Ft
2016. aug. 7. 01:45
2/8 anonim válasza:
nyilván a 2. többet ér....de csak annak aki programoz,modellez esetleg videókat szerkeszt nagy mennyiségben...játékra viszont az olcsóbbik :)
3/8 anonim válasza:
de az a pici eltérés is csak a RAM-ok miatt van :) nem sokkal jobb
4/8 anonim válasza:
jah bocs abban sem....basszus számolni sem tudok :(... :D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
2016. aug. 7. 01:55
6/8 anonim válasza:
na szóval...szerintem nem érné meg a 2. hiszen ahogy nézem csak CPU-ban erősebb egy hangyányit tehát tisztább fejjel az 1. éri meg :D
7/8 anonim válasza:
"FSP 750W táp" ez mindent elmond a 2.-ról.
Legalább egy pontos típust írnának...
8/8 anonim válasza:
Meg még a RAM-ról sem....ez ilyen kinder meglepi hogy hány MHz márka stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!