Jó e igy ez a számítogép konfiguráció? összeraktam egy i3 skylake configot pcx en értek valamennyire hozzá de vannak akik nálam sokkal jobban értik ezeket a dolgokat szóval itt a config a konkrétumba
Intel 1151 alaplap: Asus H110M-K alaplap
Intel 1151 processzor: Intel Core i3-6100 OEM processzor
Processzor hûtõ: Zalman CNPS5X Performa processzor hûtõ
Videokártya nVidia: Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC2-2GI videokártya
Merevlemez Asztali: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Tápegység minőségi: Cooler Master 500W RS500-PCAPI3-BU tápegység
Ház táp nélkül: Zalman Z1 NEO fekete számítógép ház
Ára sszeszereléssel házhozszállítással megáll 150 be.
proci hűtő nem kell elég a gyári, ramot nem írtál de a legolcsóbb 1x8gb ddr4-es jó is lesz
én még egy kicsit költenék rá hogy gtx 950 legyen benne az azér csak újabb(vagy elméletileg nemsokára jön az amd-tól a gtx950 ellenfele nem is drágán)
hdd ok
táp inkább EVGA 500W 100-W1-0500-K2 (sajna az xfx ts elfogyott)
a ház sztem csúnya és a méreteket nem néztem de ha neked az tetszik..
ram 8 gb 2133 kingston fury black
pcx en összerakott oldalról másoltam ki csak pont kifogytak a rambóó
Akkor vegyél máshonnan, mert ram nélkül nézheted, mikor kapcsol be a géped :) És a CM alsó kategóriában nem tápnak, hanem elektronikai hulladéknak minősül. Minimum ezt tedd be:
FSP 460W FSP460-60HCN
irtam már hogy az a ram amit beleraktam kifogyott kiszedte a listáról és elfelejtettem utólag beleírni 8 gb 2133 ddr4 kingston fury black pcx pls :D
és ténylegy annyira szörnyű az a táp...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!