Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a konfiguráció...

Szerintetek ez a konfiguráció megfelel az alábbiakra? Többi lent

Figyelt kérdés

Procesor-Intel Pentium G3260 3.3GHz

RAM-4GB DDR3 1600MHz

Grafikuskártya -Asus AMD Radeon R7 240 2GB DDR3

HDD-500GB SATA3

Socket-1150

Az alábbi játékok mennyire lennének játszhatóak?

-Princes of Persia 2008

-Maffia2

-Naruto storm 3

-Bioshock 2

-Assassin's Creed black flag

-Vindictus online

-Final Fantasy 15

-Far Cry 4

Esetleg egy fps szám, és felbontás sokat segítene.

És ezek mennyire lennének használhatóak?

-Photoshop CS6

-Sony Vegas 11

-Anime Studio

Ez annak a pc-nek a konfigurációja amit kinéztünk, egy kész pc, nem én válogattam össze az alkatrészeket.

Mellesleg op rendszer nincs rajta.

2016. aug. 3. 09:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lel, nem.

Mennyid van rá?

2016. aug. 3. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nevetségesen rossz, R7 240-nél ma már bármelyik processzorba integrált videovezérlő erősebb, így felesleges ilyen kártyára pénzt kidobni. Így például a pentium és ennek az árából kijönne egy i3-6100 is, ami összehasonlíthatatlanul jobb üzlet. A HDD tárhely nem releváns, ahogy a sockettel is tisztában voltunk, de nem ismerjük se az alaplap, tápegység, ház, merevlemez és a ram pontos típusát, így nem igazán lehet mást elmondani a gépről. Csak annyit, hogy ha már az üzlet ilyen "sok" információval ellátja a vevőt, akkor én nem tudok semmilyen bizalmat megszavazni nekik.
2016. aug. 3. 09:53
 3/12 A kérdező kommentje:

85 000ft lenne rá a keret, vagyis ez az ára

[link]

Szerbiában élek, és nem nagyon van másik bolt ami ezzel foglalkozna. Nagyon kicsi a kínálat, akármit kerestem nem találtam így saját konfigot nem tudok össze rakni, szinte sehogy. +magyar boltok se akarnak postázni ide, ha meg tengeren túlról hozatom, akkor meg annyira megadóztatnak, meg vámoztatnak hogy már meg se érne.

2016. aug. 3. 10:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Alapötletem az volt hogy veszek komolyabb cuccokat, kihagyom a vidi kártyát és ha már lesz sok pénzem, mivel dolgozni is tudnánk a gépen, akkor vennénk magamnak egy igazán jó kártyát. De sajnos a tervem ott bukott meg hogy láttam hogy semmi nincs az oldalon azokból amiket kinéztem magamnak :/ Legalábbis a legtöbb nincs fent.
2016. aug. 3. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:

34 ezer dínár?

Alaplap 7 ezer.

[link]

Processzor 16 ezer.

[link]

Ram 2,6 ezer.

[link]

HDD: 6 ezer.

[link]

Kész, sokkal jobb. Az általad kiválasztott gépben is szar tápegység van, úgyhogy azt nem számolom bele. De többet érnél, ha néznél egy gépet hardverapron ~80 ezerért, elutaznál ide és hazavinnéd. Feltételezem Szerbiában is van használtpiac, csak arról nekem nincs információm. Ilyen olcsón csak használt gép jöhetne szóba.

2016. aug. 3. 10:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen és a postát is beleszámoltam.

Köszönöm ez már jobb proci, alapból egy AMD A10 X4 5800K 3.8GHz FM2 néztem ki maganak, de talán ez is jó lesz.

Beutazni meg nem tudok, egy ilyen pc is akár több hónapos, akár éves spórolást von maga után. Nos nem azt mondom hogy éhezés van, nyilván nem mivel kajára elég a keresete az embernek.

2016. aug. 3. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:

5800K egy több, mint 4 éves processzor, már elavultnak számít.

Az rendben van, de használt piacon sokkal jobb konfigurációkat lehet összeszedni ennyiért.

2016. aug. 3. 11:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, de az ilyesmihez nem igazán jár garancia, aztán reklamálhatok ha valami mondjunk 2 hónap után beszarik.

Kishúgomnak már többször is tönkrement a használt gépe, az eladó csak ráfizetéses adott másikat, esetleg javította meg. Véleményem szerint a használ cuccok legtöbbször tényleg használtak, és maximum a ram esetleg az alaplap éri meg a kockáztatott. De hoyg egy cpu...az már elég kockázatos.

2016. aug. 3. 11:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Procit nyugodtan vehetsz használtan
2016. aug. 3. 11:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Hm, talán utána nézek, de én úgy tudom hogy az idő a prociban is kárt tud tenni, és a strapa is.
2016. aug. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!