Ti melyiket preferáljátok jobban?
Figyelt kérdés
Most fogok monitort venni ,és nekem a kisebb monitorok tetszenek ,mivel ott egy-egy pixel kisebb. Jelenleg egy 22"-os monitort néztem ki ,és engem az érdekelne ,hogy ti hány colos monitoron játszotok ,és szerintetek mekkora az ideális?2016. aug. 3. 08:41
1/4 anonim válasza:
Nem csak képátló, hanem felbontás függő is a pixelméret (és távoság). Én a nagy monitorokat szeretem, 4K-ban meg már a 27" fölöttiek sem rosszak. Csak oda meg videokártya is kell, ami nem térdel le tőle.
24-27" közé jó megoldás a 1440p.
2/4 anonim válasza:
A felbontáshoz célszerű a méretet igazítani: minél sűrűbbek a pixelek, annál szebben néz ki. Természetesen attól is függ, hogy mi a kényelmes. Hiába engedhetnék meg magamnak egy szoba méretű monitort, ha egyszerűen nem látnám át.
3/4 anonim válasza:
Nekem 27 inches van és csak 1080p felbontású.
A méret megfelelő nekem, kisebbet már el sem tudnék képzelni, ha veszek újat, akkor ugyanekkorát vagy nagyobbat fogok venni.
A felbontással sincs bajom, a pixeleket csak akkor látom, ha 5 centiről nézem... Tökéletes filmnézésre és játékra is.
A 22" szerintem kicsi, én a helyedben nem vennék 24"-nél kisebbet. És arra figyelj, hogy IPS paneles legyen.
4/4 R.;M.; válasza:
Az hogy hány colos volt előtte az sem mindegy. Nekem most 22-es van , de előtte csak 19 volt.A 22-es jóval nagyobb mint a 19 és számomra nagyon is elég a 22 col.Játékra szerintem elég a 22 is de ha filmet is nézni kéne rajta akkor már inkább 24 vagy 27 col.Én ha filmet nézek akkor inkább a laptopot összekötöm a 32 colos TV-vel HDMI kábellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!