Miskolci egyetemisták! Ti hol szoktatok albérletet nézni, milyen oldalakon? Miskolc melyik városrészét preferáljátok jobban? Milyen kritériumoknak kell megfelelni számotokra egy albérletnek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 22:25
1/4 anonim válasza:
befektetési célú lakás vásárlás előtt állsz?
2/4 A kérdező kommentje:
nem igazán... hanem van egy lakásom és szívesebben adnám ki egyetemistáknak mint családnak
2016. júl. 30. 18:04
3/4 anonim válasza:
Jófogás, Otthontérkép, meg gondolom a többi népszerű(bb) oldal.
Amúgy szerintem leginkább az ár és az egyetemtől való távolság számít.
4/4 anonim válasza:
www.mehok.uni-miskolc.hu/alberlet/ én ezen az oldalon találam, de most valamiért nem működik :/ pedig itt jókat szoktam találni
Hogy a többi kérdésre is válaszoljak: Én a belvárost szeretem, vagy Miskolctapolcát (mert az közel van az egyetemhez és nyugis)
Kritériumok, hát, ne legyen túl lepukkant, megérje az árát, legyen rendes a tulaj/főbérlő, legyen wifi stb hirtelen ennyi jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!