Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik lenne a tökéletes...

Asus:D kérdése:

Melyik lenne a tökéletes gépház ezekhez a dolgokhoz? A többi lent.

Figyelt kérdés
Az lenne hogy ehhez a dolgokhoz keresek GÉPHÁZAT ami jól belepasszolna, és max egy 20k tudok házra költeni, előre is köszönöm a segítséget srácok. AMD FX8350 Asrock 970 pro3 2. 0 GTX960 4GB

2016. aug. 6. 01:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Őszintén megvallva szinte akármelyik ATX gépházba belemennek.

De ajánlok pár jó minőségű jó árban lévő gépházat.

Alacsony áron: Zalman Z3plus, Bitfenix Neos, Deepcool Tesseract, Raijintek Arcadia.

Kicsit nagyobb pénzből: Zalman Z11plus, NZXT Phantom 240.

Saját magamnak én a zalman Z3plus-t vagy az NZXT Phantom 240-t választanám.

Arra kell figyelned majd, hogy a ház milyen széles, mert ha húzni akarod azt a procit akkor egy jó hűtő is kelleni fog hozzá, és nem ritkán beszélünk álló hűtőkről ezeknél a nagy fogyasztású AMD prociknál. A magas álló hűtőkkel meg lehet ám szívni ha nem elég széles a ház. Tehát ha tervezel processzor hűtőt venni akkor mindenképpen figyelembe kell venni, hogy az majd beférjen a házba.

Annyit fűznék még hozzá, ha újonnan tervezed megvenni ezt a konfigot NE TEDD, rossz döntés. Már vagy 2 éve nem építünk AMD foglalatba (majd esetleg az új mutathat valamit, a mostani már nagyon elavult).

Viszont ha használtan tervezed jó árban megvenni akkor esetleg megérheti.

Ha meg ez a mostani konfigod és csak gépházat cserélsz akkor meg nemszóltam.

2016. aug. 6. 02:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Kedves egyes köszönöm a választ, már megvettem a dolgokat, azért szánok házra ennyit mert eléggé drága volt a kártya,azért mert nemrég jött ki a 1060, és az RX 480 és ilyenkor megugrik értelemszerűen az ára. A proci hűtőt direkt nem írtam ki, de én AMD gyári hűtőt soha nem hagyok rajta, amit most vettem egy Cooler Master Hyper TX3 EVO. Ment a pacsi. :)
2016. aug. 6. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!