Milyen gépházat ajánlanátok?
Egy MSI H110 Pc mate, vagyis ATX lapnak kell elférnie benne es 28 centis vidikártyával.
Jó lenne, ha min 2 venti lenne benne és normálisan szellőzne. Az is fontos lenne hogy halk legyen, de olyan 15-16 ezer Ft lenne a max amit rá tudok szánni, ennyiért meg természetesen nem várok csodát. És lehetőleg normálisan el lehessen vezetni a kábeleket.
Én eredetileg egy Zalman Z3 Plus-t néztem, az tökéletes lenne, viszont sok helyen olvastam hogy a ventijei nagyon rosszak ( bár persze ki tudom cserélni a ventiket, szóval :D ) és az anyaga sem valami túl jó, úgyhogy letettem róla.
Aztán a Zalman Z9-t néztem, ami elvileg már sokkal jobb mint a Z3.
Aztán egy oldalon ajánlották a Thermaltake Verse szériát, ahol meg is akadt a szemem a H23-on ( [link] ), nekem ez is jónak tűnik.
+ Még nézegettem a Sharkoon VG4-W házakat, de ezekről semmi infót nem találtam túlzottan, szóval nem tudom milyenek lehetnek.
Valami ötlet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!