Legjobb skylake proci+alaplap+videókártya kombó 100ezer-ből?
# 11 Mi ez a nyelvtannáci-ság?
A helyesírási hibák-nak semmi köze ahoz hogy az ember hülyébbe vagy sem.Szóval még egyetemisták is elvéthetnek pár ékezethibát akkor is egyetemisták maradnak. -_-
Bár aki ennyire nyelvtan nácizik pár ékezet hibáért annak van valami baj a fejével az egyszer biztos.
*hülyébb e
Csak még mielött szivrohamot kapsz.
# 15 Akkor a te logikád szerint, pár ékezet hibát elvét az ember (este)=az illető nem tud írni.
Azt lekopogom te probálkoztál de a másik illető az már más kérdés....
Attól még hogy pár ékezetet elvétesz este az nem azt jelenti hogy kevesebb lessz az IQ-ud. -_-
De viszont ott ahol valaki téged hiv inkompetenciás-nak hoalatt ő saját maga a bunkó és csak a kölcsön kenyeret visszakapta ott az intellektus nem valami jó.
Meg te mint eggy született nyelvtannáci képes vagy leálni veszekedni egy emberrel mint eggy 10 éves mert hogy írtam helyett irtam-ot mertem írni, akkor az intelligencia nálad-se kecsegtető....
#Kérdező
Ha nem írsz le valamit honnan a számból találjuk ki? Ma már simán szoktak 150 ezer forintért it olyan gépet összerataktni amin csak netezni, videótnézni, esetleg használni programokat (excel,powerpoint)
Semmi kikötésed nem volt azon kívül hogy max 100k és skylake.
És egyébként ebből az árból elég necces "jót kihozni".. Felvázolom:
Veszel egy i3-at 35k
Alaplap 20k
Vga: gtx 950 45k
i5 60k
Alaplap 25k
Többit elrakod égy gyüjtesz vga-ra
Pentium 15k
Alaplap 20k
Gtx960 60k
És mihamarabb fejlesztést egy processzort :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!