Legjobb skylake proci+alaplap+videókártya kombó 100ezer-ből?
Ram már megvan ezért jó csak a skylake bocsánat hogy nem irtam .
Táp:xfx ts 550w gold
Ja meg azt is hogy milyen felhasználásra lenne mert az se mindegy de feltételezem játék céljába akkor mindenképpen ezt:
Asrock H110M-HDS alaplap 17 904 Ft
Intel Core i3-6100 processzor 34 396 Ft
Sapphire R9 380 2GB DDR5 ITX Compact OC 11242-00-20G videokártya 54 740 Ft
Összesen: 107,041 Ft
A hozzá nemértő emberek ha lehet ne irjanak olyan válaszokat amik ekkora baromságok mint amit a # 3 felhasználó írt.A g3900-nál még a g4400-is sokkal jobb 4ezer ft+-ért.
Azt mit csináljak eggy pentiummal? Szopjam a kis ujjam és imádkozzak istennek hogy elinduljanak a játékok?
Szerinted mire kell a gép, netezni?? Akkor mért költök a gépre ennyit?Persze hogy játékra.(Ezt az egészet a # 3 felhasználónak szánom)
Nesze én is tudok bunkozni.
5#, senki nem szólt, hogy játékra kell, így azt írtam, ami, egy átlagos magyar felhasználónak ideális, jelen esetben egy videonézésre alkalmas konfiguráció és kellő pia. Mondjuk a sértődékenység az inkább a saját inkompetenciádat bizonyítja.
6#, RX460 mehet 35 ezerét, RX470 pedig 50 ezerért mehet R9 380 helyett, az adott árfolyamtól függ, mindkettő jobb a GTX950-hez viszonyítva.
# 8
1.Annyira böszme volt a válaszod hogy megfájdult a fejem töle hogy skylake pentiumok közül is a legszarabbat irtad, meg hogy igyam el az összes pénzt. -_-
2.Mért én vagyok az inkompetenciás ha egyszer te vagy a bunkó? Ezek után látszik hogy lehullott a lepel az iq szintedről és nem valami rózsás a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!