Miért ilyen drágák a vga-k?
Figyelt kérdés
4 éve a hd7770-et 30 ezerért is meg lehetett kapni. Most az alig erősebb r7 250 23 ezer forint. A mostani játékok gépigénye az egekben, arról meg már ne is beszéljünk, hogy fhd monitor alig drágább a hd-nál. Lehet mondani, hogy nem történt nagy változás ebben az árkategóriában. De egy mostani 100 ezres kártya is max csak 6-szor erősebb mint az én hd 7770-em.2016. aug. 4. 09:20
1/5 cicka04 válasza:
Az a helyzet, hogy a forint gyengülése nem tett jót az áraknak.
2/5 A kérdező kommentje:
Volt egy 2005-os gépem, fater vette összesen 200 ezerért, eltelt 8 év, felújítottam 59 ezerből, és összességében kb. 10-szeres teljesítmény növekedésem lett. Mondjuk elég olcsón betudtam szerezni a cuccokat, teljesen új oem hd 7770-et 15 ezerért vettem. Most meg 3 év után alig olcsóbbak az alkatrészek!
2016. aug. 4. 09:29
3/5 anonim válasza:
Mert ez luxuscikk. Akinek nincs pénze az vesz egy konzolt és kész.
Plusz azért az a 6x erősebb elég nagy szó mikor 10-30%al jobb egy generáció az elődjénél
4/5 anonim válasza:
Ahogy az első mondta, 2015 elejèn 230 Ft volt 1$ most 280 körül.
5/5 Hominida válasza:
#4, szándékosan írtál ekkora baromságot, vagy csak ennyi sikerült? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!