Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen drágák az I mac-ok?

Láng andris kérdése:

Miért ilyen drágák az I mac-ok?

Figyelt kérdés
Megnéztem az Apple honlapját 400-600k-ért árulják és nincs ott a proci részletes leírása

2016. febr. 25. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert a sok hülye annyiért is megveszi, célozva arra, hogy "apple" és akkor az menő.

GD.

2016. febr. 25. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:
apple terméket árulok: 500,000 ft egy alma csak mert Apple márka!!!
2016. febr. 25. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Na jó ez nem egészen így működik, mert azok tényleg minőségi termékek, csupán nem ennyibe kéne kerülniük, tehát nem reális az áruk.

GD.

2016. febr. 25. 21:13
 4/6 BM-Striker ***** válasza:

Apple gépek állatában drágábbak más brand gépeknél, de ezen felül:

1. Egybegépek drágák mindenhol, nem csak az Apple-nél.

2. Magas a vám az Apple termékeken, mert az USA-ból érkeznek ide.

3. Magas az USD árfolyam.

2016. febr. 25. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:
1.Egy apple termék nagyon sokáig jó,pl ott a jó öreg iPhone 4 es,vagy 5 évig bírta használhatóan,ha most veszel egyet kisebb iOS al,akkor még mindég nagyon gyors,és nem laggol,más android kifüstöl 2 év alatt úgy hogy alig nyissa meg a fb-t,pl MacPro is ilyen,legalább 3 évig használtam azt a lapost és mindég minden ugyanúgy futott rajta,nagyon márkás cuccok!Meg kell fizetni,de legalább nem dobom el 1 éven belül vagy nem verem szét mert szarrá akad egy 4K-s videóvágásnál.
2016. nov. 20. 16:18
 6/6 BM-Striker ***** válasza:

Apple gépek sem használhatóak jobban, mit a hasonló korú és árú más márkájú számítógépek.

Nézzük csak a 2006-os Mac Pro-t. Jól megépített számítógép sok RAM-mal , 2 erős 4 magos Core alapú Xeon-nal. Legújabb Mac OS-t hekkelés nélül már nem támogatja, Bővítése macerás.

A gond az, hogy ezt korbeli HP/Dell/Lenovo/Fujitsu workstation-ok is képesek nyújtani, jobb bővíthetőség mellett, és az újabb Windows/Linux verziók is simán mennek rajtuk.

Speciel nekem van személyes tapasztalom egy 2007-es iMac-val. Gyorsnak nem gyros, de legalább nehezen bővíthető és javítható. Felhasználói élményt tekintve nem volt sokkal jobb, mint a szintén öreg Core 2-as dell minigépek.

Én nem modnom, hogy ezek a gépek rosszak, de az éreveid azok.

iOS eszközöknél is sem egyedi az hosszú ideig jól használható.

iPhone 5s korához képest kiváló telefon, de a hozzá képest fél éven belül kijött Samsung Galaxy S5 az 5s-nél is érékállóbb(vagy legalább is ugyanolyan értékálló).

2016. nov. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!