Mit gondoltok erről a mini-ITX configról (játék + házimozi)?
A polc miatt a ház mérete limitált, így csak mITX házak jöhetnek szóba. A gép házi mozizásra és játékre kellene. A következő alkatrészeket válogattam össze, de mivel nem vagyok PC építésben valami nagy májer, ezért ha valami nem stimmel, vagy nagyon kilóg a sorból, akkor légyszi írjátok meg! Köszi.
Szóval a cuccok:
Ház - Thermaltake Core V1 Mini ITX Cube
Alaplap - MSI H81I LGA1150 Mini-ITX
CPU - Intel Core i3 (4170) 3.7GHz (socket 1150)
RAM - Corsair 2x4GB DDR3 1600 Mhz
SSD - Kingston 240 GB SSD 2.5 SATA3 (+HDD régi gépből átmentve)
GPU - Sapphire AMD Radeon RX480
PSU - Corsair Bronze Power Supply Unit, 500 W
én így raknám össze:
lap: asrock h110m-itx
proci: i3-6100
ram: hyperx fury 8gb ddr4 2133mhz(2x4 ha kell az igp)
ssd: intel 535 120gb
gpu: rx480
táp: be quiet pure power l8 500w
hűtés: 4pin elosztó, 2x be quiet pure wings 2 80mm pwm, zalman fan mate 2, molex->3pin átalakító
"Mi a tápegység pontos típusa? Ha CX, akkor abból csak a 450M, 550M és a 650M az, ami megbízható."
Igen: CX500M, és utánanézve tényleg azt látni, hogy tápok egy kis részével valóban akadnak gondok. Ezt még át kell gondolni. Az előző válaszoló által említett be quite elég jól néz ki. (bár lassan kúszik ár felfelé :D) Viszont tényleg meggyőztetek, hogy az i3 6100-as kombináció a nyerő. És tényleg nem sokkal drágább. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!