Melyik a jobb router?
ROUTER WIRELESS 3G TENDA 3G622R+ N300 B588 2XDETACH.ANTENNA 5DBI 4XLAN+USB MODEM PORT
------------vagy-------------
ROUTER WIRELESS TENDA F303 300MBPS 1XWAN 4XLAN 3XANTENNA
-------
az áruk az egyforma,viszont az érdekelne hogy az antenna száma számít vagy a nagyobb MBPS/GBPS
És hogy melyiket ajánljátok? :)
Antenna szám akkor számít ha valami blokkoló elé/mögé teszed, és ott ki kell lógatni jobbra-balra, hogy mindenhol legyen hely (pl nálunk a kémény falára van rögzítve, oda kellett a 3 pöckös, mert a sima 1 antennás a lakás másik felére nem küldte át a jelet az árnyékolás miatt).
Egyébként meg ugyan az. Én személy szerint jobban szeretem a TP-Linket ilyen árkategóriában, főleg mert az antennái cserélhetőek, míg tendánál fixen rögzítve van. Így pl később nem tudod fejleszteni ha kell ( [link] tehát pl ilyet TENDA-hoz nem fogsz csatlakoztatni, hacsak le nem töröd a régi antennát és hozzá nem forrasztod, mert nem szétszedhető).
Ne vegyél Tendát, legalja. Koliba egyszer vettünk, hét elején ment vissza a boltba.
Ez a legolcsóbb TP Link, most nem érdemes ezen 2000-ret spórolni.
Nekem ilyenem van
Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a Tenda routerrel, pedig volt már cisco, tplink és dlink is.
Ilyen árkategóriában nem nagyon van mit nézni, kb mind ugyanazt tudja
Szerintem vegyél F303-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!