Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik router a jobb választás?

Melyik router a jobb választás?

Figyelt kérdés

TP-LINK TL-WR740N

vagy

TP-LINK TL-WR841N

-----------------

Na most nekünk 30mbps az internet sebesség.

Tudom hogy az 1-es router bőven elég lenne, de a második routernek a 2db antenna miatt nagyobb a hatótávja vagy ugyan akkora mind a kettőnek?

Köszi a válaszokat :)

2016. jún. 29. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem sok minden az a két antenna, nekem antenna sincs rajta az asuson még is picivel tovább visz. Ha teszel rá 2db 8dBi-s antennát akkor számíthatsz javulásra. Van egy TP-LINK TL-WR843ND routerem is épp tegnap néztem nagyot hogy nem fogta be havernál a 15dBi-s tetőantenna jelét! Neki meg egy pici usb-s bizbasza van az meg 2-es jellel fogta, erről ennyi, a 2x5dBi-s antennákról ami rajta van.
2016. jún. 29. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem ez a router hálózatkiterjesztésre kell mertmár van egy 8éves tp-link jól bírja meg minden csak a kertbe nincs net.

És gondolom ha veszek egy TP-LINK TL-WR740N/TL-WR841N akkor már ott is lesz:D

szóval nem számít sokat az az antenna?

2016. jún. 29. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam nem, de mondom cseréld le kettő 8dBi-sre, próbából, azt írják jobb lesz tőle.
2016. jún. 29. 12:16
 4/5 |Orfeusz| ***** válasza:
A kettő antenna abban lehet jobb, hogy ha különböző szögbe fordítod őket, akkor talán az egyik jele eljut oda ahol a másik blokkolva van.
2016. jún. 29. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez is jó: [link]
2016. jún. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!