Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkre fog menni a HDD?

Lósült kérdése:

Tönkre fog menni a HDD?

Figyelt kérdés

A gépben SSD+HDD van. A HDD 4 éves, ST1000DL004 HD105SI (1 TB). Egy hete volt újra húzva a win7. SSD-ről megy, a HDD-n csak adatokat tárolok. Pár napig minden ok volt, de egyszer csak el akartam indítani egy filmet és sehogy sem akart menni. Kitömörítés lehetetlenül belassult. Olyan is volt, hogy egyszerűen meg akartam nyitni egy könyvtárat a meghajtón és csak forog a karika, leáll az explorer és csak resettel tudok kiszabadulni.

Megnéztem ultradefrag-gel és szerinte 89% volt a töredezettség. Pedig mindig szoktam futtatni. Mindegy, lefuttattam, most 0%.

Most megint előjött, mikor egy torrentet indítottam. Újraindítás után megint tökéletesen megy. Mi lehet a gond? Már előtte is ez a kombó ment és nem volt semmi hiba.

Tippeket várok! Köszönöm

2016. júl. 29. 21:13
 1/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nézd át HD Sentinellel kezdetnek.
2016. júl. 29. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
HD tune megbízhatóbb!
2016. júl. 29. 21:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindkettőt próbáltam, futtattam a benchmarkot is. Azt jelzik, hogy teljesen rendben van a vinyó. Most kikapcsoltam az indexelést és újra telepítettem a torrent programot, hátha az akasztotta meg.
2016. júl. 31. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Frissítés: Megint előjött. Letöltöttem egy torrent fájlt és amikor rákattintok, indul a utorrent, de nem jön be, csak forog a karika. A vinyón szintén semmi mást nem érek el. Az asztal sem megy, feladatkezelő szintén nem. De pl. a böngésző közben tökéletesen működik. Pár perc után kiírta, hogy a porgram leállt, bezárja a utorrentet és megint elérhető minden, a mappákba be tudok lépni, de ha megnyitok egy fájlt (txt, videó, bármi) ugyanúgy nem megy.
2016. júl. 31. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!