A vezeték nélküli egér USB-jét behelyezve miért nem kapcsol ki a gép?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy vezeték nélküli egeret és billentyűzetet a gépemhez és azt tapasztalom, hogy ha be van dugva az USB, akkor hiába akarom hibernálni vagy kikapcsolni a gépet, a folyamat elindul, de "megakad" és a gép nem kapcsol ki. Mi lehet az oka? Hogyan lehetne megoldani, hogy így is kikapcsoljon?
Régebbi ASUS alaplap (P5LD2) van a PC-ben, ha ez számít.
Igazából az a vicc, hogy pont azért volt szükségem a vezeték nélküli eszközökre, hogy akár ágyból is tudjam használni a számítógépet, beleértve azt is, hogy ha végeztem, akkor kikapcsolhassam, ám hiába, mert most ugyanott vagyok, ugyanúgy az asztalhoz kell jönni, kivenni az USB-t és csak utána kapcsol ki a PC.
Valaki tudja mi lehet a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. júl. 29. 14:39
1/3 A kérdező kommentje:
Továbbmegyek: ha egy pendrive maradt a gépben, akkor sem kapcsol ki.
2016. júl. 29. 14:50
2/3 anonim válasza:
A szoftvert rendesen telepítsd ha ez megvolt távolítsd el majd újra rakd fel és rögtön utána egy windows restart.
3/3 CspCsj válasza:
Energiagazdálkodásnál, az aktív Séma beállításaiban, a Speciális energiaellátási beállításokban, sz USB szelektív felfüggesztést próbáld kikapcsolni. (újraindítás kellhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!