Hogy lehet az hogy a hagyományos merevlemezgyártók nem az első számúak az SSD piacon?
Ugye vannak a hagyományos merevlemezt gyártó cégek ezer éve léteznek ismertek régi motorosok.
Seagate Western Digital IBM Hitachi Samsung Toshiba stb
Azt hinné az ember hogy ők lesznek az elsők az SSD piacon is hiszen tőkéjük van szakértelmük van ha nem hát megveszik kialakult logisztikai lánc ismert bejáratott márkanév. Mi kell több?
És mégse ők az elsők egyedüli komoly szereplő a Samsung.
De hol van SSD terén a WD vagy a Seagate vagy a Toshiba?
Vannak modelljeik de mégis mindenki az OCZ Corsair Adata Intel Hynix Kingston stb ssd-re kattan rá.
Olvastam hogy a Kingston egymaga többet ad el ssd-ből mint szinte az összes többi.
Miért?
A VHS magnó kicsit erős kifejezés.
Majd amikor elérhető árban lesznek 3 vagy több TB-os SSD-k, mindez annyiért, mint a HDD, vagy olcsóbban, akkor lesz VHS magnó.
Addig meg teljesen jók a hagyományos vinyók.
Ne csak az otthoni felhasználókban gondolkozz! A legnagyobb hdd felvásárlók a felhőüzemeltető gigamulti cégek, pl. apple, amazon. Amíg egy centtel is olcsóbb lesz a hdd, azt fogják venni. És ahogy a mai technológiát nézzük, és a jövőbeni fejlesztéseket is beleszámoljuk, a hdd sokkal egyszerűbb, ezáltal mindig is olcsóbb technológia fog maradni.
Ahogy az se reális várakozás, hogy az elektromos autók a közeljövőben olcsóbbak lesznek, mint egy 100éves kohászmunkára épülő robbanómotoros technika.
Mondjuk az érdekes amikor kitettem az ssd-re egy avi filet megnéztem és egy nappal később újra megnéztem volna és IO hibát jelzett.
1 nap.
Ha meg előbányásom a százéves ide hdd-met az összes adat zéró hibával elérhető mint új korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!