Ez is szülésnek számít, szóval a második hamarabb megy mint az első, ha netán sikerül hagyományos módon szülnöm?
Hát keresem a szavakat...
De ez a második gyereked lesz, tehát a második szülésed. Az első császáros volt a másodikat még nem tudjuk.
Gondolkozz kicsit... Szerinted a szervezeted azóta is azt hiszi, hogy terhes vagy?
Ha a terhesség megszakad, bármilyen módon, akkor a szervezet azt szülésként fogja fel és visszaáll "eredeti állapotra". A lényeg, hogy a magzat kikerül a testből.
2. vagyok.
Így már értem mit szeretnél. Nem feltétlenül igaz a többedik gyerek hamarabb születik el sem. és ebben az esetben szintén nem feltétlenül igaz, mert azt ugye azért mondják, hogy a második már könnyebben tágul, mert egyszer már kitágult.
azért könnyebb bizonyos esetekben a 2. szülés, mert már egyszer kitágult a hüvely 10cm-esre, kibújt egy baba, sérült sok minden, nem olyan mint volt, persze regenerálódott, de csak "petyhüdtebb" mint előtte. mondjuk olyan mint a bőr a hason, az is könnyebben tágul ki 2.szorra, hisz már egyszer ki volt tágulva, nem ment teljesen vissza.
de te nem természetesen szülted az elsőt, ahogy írod ki se tágultál, szóval nem értem milyen összefüggés lenne.
ettől függetlenül minden szülés más, lehet sikerül hüvelyi úton szülnöd és 1 óra alatt kitágulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!