Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők viadalában az első két...

Éhezők viadalában az első két Nagy Mészárlás miben volt más a hagyományos viadaltól? (ugye a harmadik a győztesek viadal de az első kettő? )

Figyelt kérdés

2014. szept. 21. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Mert 25 évenként volt Nagy Mészárlás és oda mindig kétszer annyi "versenyző" ment, mint az Éhezők Viadalába. Győztesek Viadala pedig nincs:D Vagyis a Futótűzben a Nagy Mészárlás végülis az, mert oda az eddigi győzteseket küldik.
2014. szept. 21. 20:57
 2/10 A kérdező kommentje:
tudom mi az, nem ezt kérdeztem, hanem hogy ott miben újítottak, és azt is tudom hogy a 3.at nem így hívták, de valahogy neveznem kellett...nem kell rögtön gúnyoskodni..-.-
2014. szept. 21. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Az hogy az elsőn mi történik, az nem derül ki, a másodikon (Haymitch viadala) 2x annyi gyerek volt. :)
2014. szept. 21. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. szept. 21. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Elsőn a körzetek maguk választották ki az indulókat, asszem bocsánatkérés vagy ajándék vagy hasonló indokkal.

Másodikon kétszer annyi induló volt, mivel minden elesett körzetire két elesett kapitóliumit számoltak.

Harmadikon előző győztesek, mert senki sem menekülhet a Kapitólium elől.

2014. szept. 22. 08:11
 6/10 A kérdező kommentje:

fuu az 1. kegyetlen a javából

köszönöm szépen! :)

2014. szept. 22. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Érdekelne, miért szavazták le a válaszom?! Most komolyan nem lehet a kérdésekre válaszolni úgy, hogy a "nagyokosok" ne ezzel szórakozzanak?
2014. szept. 26. 07:47
 8/10 A kérdező kommentje:
csak jelezném hogy nem én szavaztam le, én inkább nem jeleztem vissza rá semmit, csak zöldet szoktam szavazni pirosat sose..
2014. szept. 26. 09:44
 9/10 Clove ***** válasza:
54%
Az első nagy Mészárlásban, az Arénát négy részre osztották. Tél, a jeges. Tavasz, Esőerdő. Nyár, virágos rét. Ősz, kopaszodó fák.A négy évszak. A másodikat nem tudom (;
2015. aug. 25. 21:57
 10/10 Clove ***** válasza:
Ja, a másodikat is tudom. Kétszer annyian mentek.
2015. aug. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!