Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép hogy vinné a CS GOt?

Ez a gép hogy vinné a CS GOt?

Figyelt kérdés

Gigabyte GA-H110M-DS2

i3-6100

1x8gb k. fury ddr4 2133mhz ram

wd blue ezex

xfx ts 430w

raijintek arcadia

Gigabyte GTX950 2GB DDR5 GV-N950WF2OC-2GD

2016. júl. 28. 09:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10

Mindjárt kapod a minuszokat, mert nem értesz hozzá, de okoskodsz :)

2016. júl. 28. 13:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Mindig a táppal jönnek, hogy amit ő mond az sokkal jobb. Szégyellem bevallani, de nekem HKC 500W-os tápom van 3 éve :/

Rémisztő, nem?

2016. júl. 28. 20:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Az 5ös válaszban mínusz huszárok mi volt a probléma? Komolyan kérdezem.

6-os

Tudom, ahogy a legtöbb egyéb kérdésben sem arra válaszol az, aki mondjuk a lap vagy a táp azonnali cseréjét javasolja, ott miért nem sütöd el ezt az okosságot?

2016. júl. 28. 21:11
 14/20 Lord Hidan ***** válasza:
#10 Mióta márkásabb egy chieftec mint egy xfx?
2016. júl. 28. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Gondolom mert 2400Mhz-es RAM-ot javasolgatsz neki, fölöslegesen, drágább videokártyát javaslasz neki, nem véve figyelembe, hogy azért vesz ilyet, mert nyilván erre van kerete, és még sántít is amit mondasz. A 960 nagyságrendekkel jobb a 950-nél? Ez azért túlzás :D
2016. júl. 29. 02:03
 16/20 anonim ***** válasza:

"Gondolom mert 2400Mhz-es RAM-ot javasolgatsz neki, fölöslegesen"

Mert 100Ft-ért neked a lassabb kéne, mi? Melyiket könnyebb ma eladni, egy ddr3 1333 vagy 1600at? Még ha a G1840 vagy G3240 csak 1333an pörgeti, akkor is a gyorsabb kéne. Nincs logikátok és nem látsz te se messzebb az orrodnál, bármilyen nagy is legyen. Sok non-Z alaplap is tudja OC módban futtatni a ramot, HT proci mellett nem kevés FPS-t tud rádobni. Egy vásárlásnál nem csak egy szempont létezik. (eladhatóság is ott van)***

"drágább videokártyát javaslasz neki, nem véve figyelembe, hogy azért vesz ilyet, mert nyilván erre van kerete, és még sántít is amit mondasz. A 960 nagyságrendekkel jobb a 950-nél? Ez azért túlzás :D"

Meg olcsóbb házat is javasoltam, akár -3k, a gtx950 meg sokkal lejjebb van egy 4gb-os 960-nál, a jövőre nézve.

Mivel nem nagy a különbség az árukban, talán 13k, olcsóbb házzal 10k, mindenképp megéri azt a pluszt rátenni.

De itt mindenki elallélt a konfigtól azt a benyomást keltve, hogy ez TÖKÉLETES.

Meg javasoltam +500Ft-ért HDMI-s lapot is, azt is minek, mi? Mikor van dVGA. Tovább gondolni, ha esetleg később mama netes gépe lesz, lehet nem ártana egy HDMI kimenet legalább. Vagy ha esetleg a VGA gariztatva lesz, hogy kötjük össze a HDMI kábelt a D-SUB kimenettel??

*** Talán lassan 2 éve kérdeztem itt, mert akkoriban nem ástam még bele magam a témába, hogy gtx-750 kártyából milyet vegyek, 1 vagy 2gb-osat, 31E vs 33E. Hát jöttek is az okosok elég az 1gb, nem tudja kihasználni, blablabla. Hallgattam rátok. Aztán később pár játék vram határán be-beakadt pedig a gpu bírta volna (pl. dying light), egyszerűen kevés volt rá. Megpróbáltam eladni. 20E-ért lehetett, jó sokára, amikor a 2gb verzió 28E-ért kelt el, nem is egy. Na ennyit erről, ne okoskodjatok, vagy tanuljatok még mert csak kárt csináltok.

2016. júl. 29. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Értem, tehát azért vegyen drágább dolgokat, hogy majd jobban el tudja adni... oké. Lehet velem van a probléma, én azt tartom szem előtt, hogy a felhasználó számára mi a jó, nem azt, hogy ha egyszer cserére szorul, majd kinek tudja eladni. Ennek a RAM-nak két sorsa valószínűsíthető: tönkremegy, vagy idővel cseréli, a méretéből adódóan legfeljebb akkor, amikor már DDR5 RAM-okat pörget minden. SZóval maradjunk annyiban, hogy azt javasoljuk, ami NEKI hasznos. Gyárilag nem fog a RAM csak 2133Mhz-en pörögni, hiába vesz nagyobbat, azt meg nem feltételezzük senkiről, hogy BIOS huszár, és mindent OC-zgatni fog. Pláne nem egy ilyen konfigon. Én lehet, hogy az orromig látok, de te meg rossz irányba nézel.
2016. júl. 29. 17:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nézek rossz felé, ahogy a saját káromon is megtanultam.

A ram meg az alaplap összesen 600Ft plusz, nehogy már megmagyarázd, hogy ez az ő érdeke és jobb ahogy volt.

Vagy mondok mást, amikor 1600 meg 1866 ram volt egy árban, itt érdekes módon mindenkinek az volt a gondja ha megláttak egy összeállítást, hogy INTEL gépbe elég az 1600 mert annyin fog menni. Amikor meg amd konfigos kérdés volt, senkinek nem szúrt szemet az 1600as ram, holott az kezeli 1866on is. És egy árban voltak sokáig, talán most is.

Persze itt sokan azt se tudták, hogy akár 2400on is futhat a ram intel proci mellett is, hiszen az már a lapon múlik.

Sőt itt azt se tudták, hogy a haswell K-s procit szinte az összes non-Z lapban lehetett húzni...

A GTX-950 kb. annyira rossz választás ma 49k-ért, mint amit én vettem 2 éve 31k-ért. Csak nálam mindössze a ram volt több, itt erősebb a kártya is vagy 10-15%-al.

2016. júl. 29. 19:14
 19/20 szántóvető ***** válasza:
18-as:annak figyelembevételével hogy cs:go-ra kell a gép ill fontos az ár is:milyen vidikarit javasolsz?
2016. júl. 29. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:

GTX-960 4gb vagy R9 380 4gb.

[link]

Tessék újonnan itt 60k. Minden szempontot figyelembe véve ezek sokkal tartósabb és értékállóbb kártyák, mint a GTX-950, aminek a reális ára kb. 42-44k kéne legyen, nem pedig 49k.

2016. júl. 29. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!